Eländig Valborg

Vi fick en ganska eländig Valborg i år. Jag var sjuk och Jakob tog barnen till stan på dagen.  Jag hade storslagna planer på att bjuda hem kompisar och fira men det var tur att jag inte hann styra upp något eftersom jag ändå blev sjuk. På eftermiddagen pallrade vi oss ut i alla fall.

Till vår alldeles egna brasa.

Som ni ser är det inte precis vårväder hos oss – snön ligger fortfarande i tjocka drivor på många ställen.  Fast det gör ingenting. Snart blir det grönt här också.

Stor brasa, vårt hus i bakgrunden och två fina arbetare!

Första maj har varit betydligt bättre än Valborgsmässoafton. Soligt, varmare vindar och lite mindre förkylning i kroppen. Jag har också filmat massa jobbgrejer till bloggen och betat av ett gäng obesvarade mail.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Eländig Valborg”

  1. Kanske är jag som ser dåligt men är det Jakob som hänger i trädet i fötterna på första bilden? 😀

  2. Krya på dig Clara!

    Jag håller på få lite panik. När ska det tina, när bryter isen så jag kan bada?

    Borrade idag. Ca 60 cm tjock is på Storsjön!
    Kanske vi ser vattnet till midsommar 😉

  3. Hej! Jag har en fråga – tog inte du och din man ett lån i JAK-banken för länge sedan? Jag undrar hur ni tänker om det lånet idag, var det värt det eller inte? Anledningen är att jag ska köpa hus och funderar på detta med JAK själv.