Brunch

Idag undervisade Jakob yoga i stan och jag och barnen var bjudna på brunch hos min kompis Elina i hennes nya hus.

Jag åt tills jag nästan storknade och vi pratade så fort vi bara hann. Men ändå hinner vi aldrig prata klart om någonting! Skulle kunna avsätta en vecka åt prat tänker jag.

När jag kom hem från stan la jag mig i sängen och där har jag blivit kvar. Är så fruktansvärt trött hela tiden. Min förkylning har envist hängt kvar så energin är inte på topp. Men nu ska jag i alla fall ta kväll och se senaste avsnittet av Skam. Är säsong fyra alltså den sista säsongen – i evigheters evighet? Jag förstår inte? Vi måste ju få följa dem ända till studenten och russebussen och allt. Sorgligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Brunch”

  1. Tänk att få vara en fluga på väggen…. 🙂 När kommer en underbar pod med Clara och Elina!

  2. aah måste bli bättre på att bruncha! Samt lära mig stava det ordet så jag slipper dubbelkolla varje himla gång jag skriver det ;))

  3. Oj vad gott det där såg ut!

    Jag känner igen mig. Det finns vänner där samtalsämnena aldrig tar slut och den där röda tråden är ett enda trassel så samtalsämnena skiftar från allt mellan himmel och jord på bara några minuter.

  4. jag tänker exakt likadant som du om skam! vill så gärna se brudarna rocka i sin russebuss. men vad jag förstått är fjärde säsongen den sista. sorgligt. jag lever i förnekelse än, pga, den sista säsongen har bara precis börjat. så, jag får ta sorgen sen!

  5. Hej Clara! Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om vad man behöver tänka på när man skaffar höns? Jag vill ha fyra, fem hönor (ej tupp) och tänkte kanske ha dom i en mindre friggebod/lekstuga. Är det lagom? Hur ska man tänka vad gäller reden, sittpinnar, kan dom gå lösa i trädgården eller pickar dom upp saker man sått då, hur stor ska själva hönsgården vara, osv? Det skulle vara roligt att få se lite bilder om hur du har ordnat det för dina höns vad gäller allt detta. 🙂

  6. Jag känner igen det där med att man aldrig hinner avhandla allt med sin närmsta vän. Orden tycks alltid vilja fortsätta flöda:) Och angående Skam, själv är jag på sista avsnittet av säsong 3. Drar verkligen ut på att se avsnitten då jag vill att de ska räcka i all evighet. Älskar serien!<3

  7. Usch va segt med förkylningar! Hoppas du mår bättre snart! Mysig blogg du har, e ny här så jag tittar runt lite☺️