I torsdags och fredags var jag i Malmö och Lund. Annakarin slöt upp också. Vi passade på att träffa mitt säljteam – men framförallt var vi där för att vi skulle föreläsa och hålla en workshop för Svenska Kyrkan.

Jag är helt lycklig över att vara ute och föreläsa med Annakarin igen. Vi har haft så många andra uppdrag senaste halvåret (och Annakarin har klivit upp och tagit ett chefsjobb på universitetet) så vi har behövt tacka nej till föreläsningar. Men nu är vi på’t igen! På torsdagen var det så sommarvarmt och grönt och underbart i Malmö. Vi satt ute och åt middag.

Moules frites – kära nån så gott!

Och så skålade vi i (alkoholfri!) champagne för att fira vårt nya hemliga projekt vi har på gång. Samt vår bok som släpptes i veckan och som hamnade etta på topplistan!

Pommes frites. Eventuellt meningen med livet.

Jag var helt i chock över hur långt våren kommit i Lund – syrenerna blommade och allt var illande grönt. Blev stående med näsan begravd i en blomklase. Tycker så mycket om Lund för övrigt. Alla fina hus och mysiga små gränder.

Jag önskar att jag hade någon härlig bild från vår föreläsning – men det har jag tyvärr inte.  Dock förevigade Annakarin mig när jag belönade mig med en glass i solen efteråt.

Jag och Annakarin räknade gångerna någon stannade och berömde våra klänningar och undrade vilket märke det var. Det hände sju gånger när vi gick på stan. Vi bar båda Miss Clarity så det var ganska fantastiskt att kunna svara “Tack det är vårt eget klädmärke!”

(Klänning från Miss Clarity, boots från Blankens och kappa från Lindex)