Marknadsstöraren

Jag lyssnar ofta på Mediepodden och tycker om att höra deras analyser av medievärlden. Så när Emanuel Karlsten (ena halvan i poddcastduon) frågade om jag ville gästa ett avsnitt tackade jag ja på en gång.

I sommar har de gjort en specialserie som de kallar för Marknadsstörare. Intervjuer med profiler eller företag som på något vis stör den befintliga marknaden och de vedertagna affärsmodellerna. Och dit kan ju min blogg faktiskt räknas! Älskar när jag får prata om teman som dessa och berätta mer om hur jag arbetar strategiskt med mina plattformar.

Lyssnar gör ni här eller exempelvis på Acast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Marknadsstöraren”

  1. En fråga. Klänningen som Sanna nielsen hade på sig på Allsången igår kväll, kommer den från miss clarity?

    Lise-Lotte