Lördagsbesök

Jag vaknade med ett ryck imorse av att någon hoppade jämfota på min kissblåsa och ville ha frukost. Då var det bara att skynda sig upp och breda smörgåsar till ungarna. När de ätit satte jag mig på verandan med dagstidningen och kaffe och mornade mig i stillhet.

Sedan bakade jag en citronsockerkaka med vallmofrön eftersom det vankades besök.

Min fina grannkompis Frida kom förbi på fika. Hon var tjusig i Miss Clarity och vi hade som vanligt massor att prata om. Frida är så himla rolig – och så är vi väldigt lika i det att vi gärna sitter i ensamhet och pysslar eller lägger massa tid på att göra hem av våra hus. Dessutom är hon en helt fantastisk förskolefröken åt Bertil – bättre kan man inte önska sig. Så fin syn på barn och deras rätt att vara precis de som de är.

Vi surrade nonstop i fem timmar och drack massa iste och kaffe.

När Frida och hennes lille Viktor och hunden Basse cyklat hem till sig så packade jag och barnen våra pinaler och fyllde bilen och sedan körde jag till Jakobs mormor. Jakob blir kvar hemma för att sköta gården men vi ska vara här några dagar och träffa släkten. Jag har fyllt resväskan med böcker för här brukar jag alltid få tid att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Lördagsbesök”

  1. vilken mysig dag ni haft 🙂 Nu har jag med gått på semester och har först en vecka själv med barnen sen har vi 4 tillsammans, det ska bli otroligt Skönt!! Hoppas bara på finare väder med 😉 Ni ser ut att ha fint väder mest hela tiden?
    http://www.lotte4.blogspot.se

  2. Låter som en underbar dag! Fint att spendera sin semester hemma med vänner som gör detsamma! Min man går på föräldraledighet nästa fredag och då ska vi åka till landet med vår lilla familj. Har längtat så länge men nu när det närmar sig känns det sorgligt att lämna huset och trädgården under så lång tid!