Idag fyllde Folke tre år. Min trotsiga, humörstarka och karismatiska lilla kille! Jag ordnade kalas för närmsta släkten.

Gräddtårta såklart. Det bästa receptet givetvis.

Bjöd också på butterbullar, kärleksmums och veganska chokladbollar.

Dessutom gjorde jag en fruktsallad med honungsmelon, vindruvor, nektariner och jordgubbar. Plus en marinad av limejuice och apelsinjuice, äkta vaniljpulver och mortlad hackad mynta. Jag serverade den med rostad kokos ovanpå (jag rostade den hastigt i en stekpanna). Det blev himlarns gott om jag får säga det själv!

Folke fick ett berg av paket.

Och han vägrade på treårsmaner bära finkläderna på kalaset och ville istället ha på sig sitt nattlinne. Och inte fika i matrummet som alla andra utan på en pall under bordet. Okejrå.

Det är så härligt att kunna plocka in fina somriga buketter varje dag!

Jakobs gulliga lillasyster Johanna var här också och henne älskar barnen. Innan Folke började på förskola hjälpte hon till mycket med honom så att jag skulle kunna jobba!

Bertil fick också en gunga i present och den hängdes genast upp i trädgården. Efter fikat roade vi oss med att kasta frisbee, boll och testa alla roliga uteleksaker som fanns bland presenterna.

Melker blev så trött av kalaseriet att han somnade på veranda.

Nu är förresten verandan målad utvändigt. Det är vad jag sysselsatt mig med de senaste dagarna när jag inte bloggat. Visar imorgon hur himla fint det blev!