Septemberkväll

September kan vara min favoritmånad på hela året. Och den här september känner jag mig så glad, peppad och förväntansfull på livet. Tror att det är en kombination av verkningsfulla antidepressiva, en rimlig arbetsbelastning plus lite nya satsningar i mitt företag som kommer göra det roligare och mer inspirerande att arbeta.

Och så märker jag hur fint det är att komma hem efter att ha fått vara borta. Till barnen köpte jag massa amerikanskt (mestadels skitäckligt) godis. Några magnetiska stenar från ett museum (succé) samt varsin gosig flanellskjorta.

Jag hade en fin arbetsdag idag. Jag och Erica plåtade pressbilder till vår bok som kommer till våren. Hade redaktionsmöte och sedan gjorde jag en massa inköp av saker jag behöver i jobbet. kväll ska jag sjunka ner i soffan med ostbricka, nya Twin Peaks och Jakob.

Imorgon packar jag väskan igen för då drar jag och barnen på en veckas semester. Den traditionsenliga fiskeveckan uppe hos mormor. Jag längtar till den absoluta stillheten, lugnet och ledighetskänslan. Trots att vi verkligen inte ska ligga på latsidan utan plocka massa lingon, röka fisk och räta upp den timrade veboden som börjat skeva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Septemberkväll”

 1. Hösten är toppen! Kul för dig! ?Själv slutade jag med mina antidep, trots många possitiva aspekter, blev så seg i bollen. Gillar tyvärr min rappa hjärna som kan gå på högvarv. På gott och ont. Ha en mysig helg! ❤️

  1. Min kompis hade precis samma symptom, var supernojjig för att förlora sin hjärnkapacitet och slutade, men det var bara en biverkning så hon började igen och red ut det och nu är hon som vanligt!

 2. Kommer ihåg när du skrev om denna veckan sist, och tänker – Herregud har det redan gått ett år!

  Bromsa tiden!

 3. Hihi! Själv funderade jag häromdagen på om september är min tråkigaste månad… innan hösten riktigt kommer, men ändå är det heller inte sommar. Inget särskilt händer, jämntråkigt liksom 😉 Jag vet att många inte gillar november, men den tycker jag är mer spännande här i Danmark/Skåne i alla fall, gärna med riktiga höststormar och drivor med nedfallna löv! (Annars är januari mitt bud på årets tråkigaste månad…)

 4. Jag gillar också denna brytningstid mellan sommar och höst. Luften känns lätt att andas liksom. Trevlig helg på er <3
  kram
  Emma

 5. Låter herlig med fiskeferie. Elsker også måneden September, mest for at det er da man liksom kommer igang etter sommeren og alle forventninger høsten bringer med seg. En nystart for skole og jobb. God ferie!

 6. Hej Clara,
  Jag kan bli så sjukt avis på ditt hobbyliknande jobb ibland att jag nästan smäller av. Alltså – jag har ju ett jättebra jobb med härliga kollegor och hög lön, men ibland tänker jag på hur jag skulle må om jag hade ditt jobb istället.

  Bra. Skulle jag må. Men jag har inte riktigt samma talanger, så det går inte att enkelt efterapa. I brist på fantastisk affärsidé så jobbar jag kvar på mitt karriärjobb.

  Jag tänker att du kanske kan hjälpa mig lite mitt i min avund. Genom att berätta när ditt jobb känns mest som det. Ett JOBB. Så kanske min avund blir något mindre.

  Just en sån här tidig måndagsmorgon när kontoret håller på att vakna runt mig så skulle jag vilja läsa om just det.
  När DITT jobb är jobb-igt 🙂

 7. Alltså nya twin peaks?!??!?! vad tycker du om denna (enligt mig) briljanta nya säsong? 😀