• inlägget innehåller reklam för mIss clarity •

Snart är Miss Clarity här

Åh det känns så pirrigt och roligt att äntligen kunna visa lite bilder från Miss Claritys höstkollektion som släpps på provrummet.se på fredag klockan 16. Tycker att det är den finaste kollektionen hittills. Som vanligt gäller det för er som vill ha en klänning att hålla er framme. Har du däremot handlar från oss tidigare får du möjlighet till VIP-shopping i lugn och ro redan på torsdagskvällen. Ett mail kommer till er inbox! Ni som prenumererar på Underbara Nyheter kommer också ges den möjligheten (så börja prenumerera om du vill få inbjudan)

Första kollektionen kom i våras och mottagandet från er har helt golvat oss. Suget verkar vara enormt efter smickrande klänningsmodeller för kvinnokroppar som har levt – i mönster som tar plats och av god kvalitet!  Det gör mig så stolt att se våra klänningar på alla typer av kvinnor och kroppar.

Vi har lyssnat på era önskemål och håller numera XXS-XXL i sortimentet. Och förutom massa vackra blommor har vi också adderat några mer grafiska och aningens mindre romantiska mönster. Samt några fler klänningar i fantastisk vävd kvalitet.

Miss Clarity har gått från att vara vårt guldkantade sidoprojekt till att bli en av mina största jobbpassioner. Det är så roligt att fundera på hur märket kan utvecklas här framöver. En sådan utveckling är att vi nu lanserar Miss Clarity i både Finland och Norge – så att de som vill kan få tag i klänningarna där!

Foto Kristin Lagerqvist, Styling och designansvarig Anna Lidström och Makeup  och hår Mia Persson. Stort tack dessutom till fina Hotel Eggers som lät oss fota hos dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 kommentarer på “Snart är Miss Clarity här”

 1. ååh, så fina! Kan ni inte börja göra tröjor i samma fina stil som klänningarna. Tänker mig fina blusar och tröjor i samma sköna tyg som klänningarna. 🙂

   1. Hej! Ni går in som vanligt via provrummet.se och så ber ni dem sända till Finland (i och med att ni skriver i er adress). Tidigare var det kneepigare att få till men nu ska det gå lätt och smidigt. Hälsningar Annakarin

    1. Åh vad bra! kan man returnera eller byta storlek kostnadsfritt från Finland? är inte säker på storleken…

 2. Handlade en av era fina klänningar i våras när ni hade visning på Pia stylist. Funderar om man får en VIP inbjudan så man kan handla på torsdagen då, minns inte om jag fyllde i mailadressen någonstans ?

 3. Jag är så sugen nu! Har lagt in det i kalendern och som påminnelse. Men visst skulle väl vi som prenumerar på ditt nyhetsbrev också få handla lite tidigare? Jag är lite mer laddad än vad som är normalt tror jag ?

 4. Älskar omlottklänningar! Håller tummarna att nåt av mönstren ska falla mig i smaken (och att jag hinner beställa!). Jag sålde min brudklänning igår och planen är att köpa en miss clarity för pengarna, och sen använda den massor massor och bli lite påmind om vårt fina bröllop varje gång 🙂

 5. Kommer det att komma toppar/blusar i liknande stil, eller är det bara klänningar som gäller? Jag som jeans-tjej skulle gärna haft en sådan cool blus. Klänning går helt bort i min värld, men era mönster är ju helt fantastiska!

 6. Roligt mer grafiska mönster också – den gröna på bild nr 2 är ju bara SÅ LÄCKER!!! Det blir att “hänga på låset” på fredag em!!!

 7. Hej, hur sitter klänningarna på en som ser ut som en pinne från topp till tå?
  Omlottklänningar brukar bara hänga väldigt fult på mig! E så sugen på en av era fina!!

  1. Jag tycker att de sitter jätte fint! Framförallt modellen Alice som ej är omlott utan vävd samt en helt ny modell med knut i midjan (som adderar lite former) och såklart vår senaste modell med peplum. Men även omlotterna brukar sitta fint på folk utan kurvor. Men man kan behöva välja en mindre storlek =)

 8. Å, spennande! Når og kvar kjem lanseringa i Norge? Eg har bestilt frå Provrummet før, men no veit ikkje eg om eg bør handle raskt på torsdag eller om eg kan vente til lanseringa i Norge?

  1. Shoppas loss från provrummet du – de shippar till Finland och Norge (förut har det varit svårt för våra kunder där att handla) men nu är det ordnat smidigare

 9. Tyvärr har jag även denna gång inte råd med att köpa något men jag hoppas ni fortsätter med fler kollektioner så jag kanske får råd nästa gång. Det verkar verkligen vara något som du Clara gillar att göra och det känns skönt, glädje smittar!

  1. Tack <3 kommer ordna något tävling på bloggen här framöver så har du tur kanske du kan knipa en där

 10. Det röda läppstiftet sitter som ett smäck på dig Clara, precis som mina två klänningar från er tidigare kollektion! Vilket märke har stiftet om man får fråga?

  1. Jadå – wrapklänningarna är fantastiska att amma i – de andra är dock lite lurigare

 11. Åh, så fina!!
  Kan man hoppas på fickor på några av modellerna?
  Väldigt snygga mönster! Kanske villhöver beställa en till…

 12. Vilka fina klänningar! Gillade verkligen den vita med knyt på ärmarna och den svarta med fåglar. En fråga, är de mörka detaljerna på den gröna Kerstin wrap dress svarta eller mörkblå? Tack på förhand!

 13. Jättefina klänningar men jag är 161 cm och tror att klänningen då blir väldigt lång? Synd! Du beskrev att du alltid känt dig så lång, för mig är det tvärtom, var alltid kortast bland skolkamraterna.

 14. Älskar dessa klänningar och har hunnit skaffa två redan. Funderar på om det kommer en ny kollektion till jul? Vore underbart men en sån klänning i rött att kunna bära till jul.