Möjlighetens blå

Jag ramlade ner i ett hål av trötthet efter den här helgen. Jag och Annakarin föreläste i Saxnäs och var borta fredag och lördag – sedan hade jag fullt upp med jobbgrejer i stan hela söndagen så jag har inte varit ett dugg ledig. Därav bloggtystnaden.  Men Saxnäs var fint! Massa härliga entreprenörer vi föreläste och hade workshop med – och som grädde på moset detta väder och Marsfjället i bakgrunden. Vackert så man smäller av.

Jag arbetar väldigt hårt just nu med olika saker jag inte kan skriva om så därför är jag lite tröttare än vanligt. Men efter nästa vecka ska det nog bli lättare igen! Jag håller tummarna för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Möjlighetens blå”

  1. Kram på dig, Clara! “Hur kan du Jakob säga, du Israel påstå: “Min väg är dold för Herren. Gud bryr sig inte om min rätt”? Vet du inte, har du inte hört att Herren är en evig Gud, som har skapat jordens ändar? Han blir inte trött och utmattas inte, hans förstånd kan inte utforskas. Han ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka. Ynglingar kan bli trött och ge upp, unga män kan falla. Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar i väg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta.” Jesaja 40:27-31