Tre inlägg som inspirerar

Krickelins underbara bilder till söndagsintervjun med Morgan Perssons i hans fina blomsterbutik i Fridhemsberg. Älskar allt med den här bilden! Stöket, plocket och känslan av att kunna gå på skattjakt och göra fynd.

Evelinas fina utflyktsbilder får mig att vilja bege mig rakt ut i skogen och göra uppe en eld och grilla pinnbröd!

Och kolla de ugnsrostade kastanjer som Helena visar på sin blogg! Underbart gott – minns inte när jag åt det sist. Måste genast göra detta känner jag1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Tre inlägg som inspirerar”

  1. Jättehärliga bilder! Dock förstår jag inte grejen med grovsaltet och kastanjerna. Vem kom på det? Vi äter massor med kastanjer och gör på turkiskt vis ett rakt snitt med en tandad kniv på ena bredsidan, lägger på en plåt och bakar i ugnen. Det går mycket fortare att skala dem då, och inte alls lika pyssligt med skårandet.

  2. Det där med rostade kastanjer. Har hört om det i hela mitt och det är ändå rätt länge med tanke på att jag bara har en dryg månad kvar till 44-årsdagen men aldrig provat. Kanske borde göra slag i saken. Blir ju störtsugen när jag ser bilden……