Brunch med en vän

Jag har haft full huggning med jobb den senaste veckan. Därför blev jag så glad idag när min bästis Elina villa komma ut med brunch till mig. Det blev en härlig förmiddag tillsammans.

Så himla gott fika. Croissanter, marmelad, ostar och korv. Lyx att gästen tar med sig fikat.

Elina hade sin dotter Iris med sig som uppehöll sig med paddan en stund medan vi surrade oss hesa.

Vi har aldrig slut på samtalsämnen. Jo, en gång när vi varit bortresta med varandra i tre dagar så kände vi att vi sista dagen kunde umgås utan att konstant prata – och hade ett pratuppehåll på kanske en timme. Men sedan var vi på’t igen! Tror inte vi sett en film ihop sedan vi gick i skolan. Se på film när man kan prata? Det enda vi har lust med när vi umgås är att avhandla allt som händer när vi inte ses. Bästa sortens vänskap.

När Elina åkt hem tog jag med mig Melker och körde och hämtade barnen som varit några dagar hos sin gammelfarmor på höstlov. Halt, kolsvart och slingriga skogsvägar men tillslut kom vi hem igen sent på kvällen. Då hade en propp gått och all ström i hela huset var borta. Och alla proppar var dessutom slut. Tack och lov för Albin och Ulrika som hade en extra…

Nu har jag stoppat ner pojkarna i sängen bredvid mig och ska se Outlanders. Hallå att jag lyckats missa denna serie? Hurra för att jag har något nytt att se när jag nu plöjt andra säsongen av Stranger Things!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Brunch med en vän”

 1. Åh, vad härligt att du har Outlander-serien framför dig. En favorit hos mig!
  På tal om favoriter – köpte nyligen min första Miss Clarity-klänning och jag är så nöjd! Jag känner mig jättefin i den och jag har fått rekordmånga komplimanger:) Ser redan fram emot nästa kollektion!

 2. Person ska laga en serie, tänker på två olika tidsepoker som är typ de två finaste som finns. Vill inte välja så väljer båda två!
  Va inte direkt så det gick till men så känner jag! Väldigt bra serie!

 3. Åh, jag tyckte så mycket om outlanders. Ända till slutet. Då fick vi pausa många gånger för att jag skulle orka se klart. Jag borde nog inte ens gjort det förresten. Nu vill jag kasta hela serien i soptunnan. Hu!

  1. Alltså…hela serien? Det är väl bara säsong 3 än så länge? På Viaplay? Det finns ju typ 9 böcker…

  2. Såg inte alla avsnitt av första säsongen, inte mot slutet – för verklighetstroget/ångestfyllt/obehagligt eller vad man nu säger… Men i övrigt är det en bra serie. Ser fram emot att säsong 3 kan dyka upp på Netflix… Men fängelsescenerna med Randall och efterspelet är bättre att läsa i böckerna…

 4. Outlander! Det allra bästa med den serien är att den fångar böckerna så bra. Och det är rent magiskt att se den utan att ha läst böckerna först! För när jag sen sett färdigt varje säsong så lät jag mig läsa resp bok (och hålla mig till den! Funkade de två första säsongerna). Att läsa boken blev som att träffa vänner och få veta mer om dem! Jag störde mig inte alls på att det inte var exakt som i boken utan mer, “wow, det här berättade de bättre i serien”. Så grattis till att ha serien (och böckerna) framför dig! 🙂

 5. Brunch är ju bara så najs! Vart kommer din kofta ifrån? Så himla fin färg till den snygga gröna klänningen ?

 6. Outlanders är min drog!! Lyllo dig som har alla säsonger framför dig!
  Har precis skrivit ett blogginlägg om alla mina favoritserier som jag helst kollar på i höst – du kanske hittar fler nya favoriter där? 😉

 7. Jag och min bästis försökte lyssna på ljudbok en gång när vi jobbade ihop och körde mycket bil under ett par månader. Tio minuter gick det, sen stängde vi av och fortsatte prata 😀 Det blev många timmar varje dag i flera månader!