Vardag i värmen

Vi har kommit in i en sådan skön lunk här. Jag njuter av att se hur barnen tinar upp och slappnar av. Rinniga näsor som slutat rinna och novemberglåmig hud som fått färgen tillbaka. Jakob har hyrt ett så mysigt litet hus åt oss med trädgård och pool där vi hänger på förmiddagarna. Mitt på dagen är han hemma på lunch från jobbet så då hinner vi ses – sedan slutar han igen vid 17 så då är hela familjen tillsammans igen.

Barnen leker med sin gammor och jag leker jag med – men läser framförallt massa böcker. Har läst ut min tredje bok på fyra dagar. Det är mer än jag har hunnit läsa på hela hösten.

Och så lagar jag mat. Jag har längtat efter att ha inspiration och lust till att fixa massa fräsch, god mat.

Gjorde bruschetta till lunch idag. Älskar att man kan köpa ett stort nät med fyra kilo tomater för typ inga pengar alls. Samma sak med avokadon.

Efter lunchen idag tog vi oss ner till stranden, samlade snäckor och lekte i vågorna.

Igår var det 27 grader i skuggan. Idag bara 20 och ganska blåsigt. Men allt är ju varmare än hemma i byn så jag klagar inte.

Snäcksamlaren sorterar. Vi går i timtal på stränderna och blir kutryggiga på kuppen.

Så fint att vara här tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Vardag i värmen”

  1. Åh! När jag ser bilderna känner jag att jag behöver göra om mitt liv så att det där blir möjligt.. Jösses vad fjärran det ser ut men vad fantastiskt det vore. Att få ner andningen och -vara- kvar i en lång (och enformig) syssla som stenplockning. Jag har alltid varit så dålig på det -vill vara bra på det – det verkar ju så himla skönt!

    Tänk att ett reseinlägg kunde väcka så många känslor 🙂

    Ha en riktigt skön resa, kram!

  2. Åh sån njutning att tina upp! I Umeå är det -6 just nu.
    Ha det så jättehärligt!
    Fast jag är 34 år så samlar jag både snäckor o stenar då jag är på semester. Älskar stenar.