En tupplur

Jag tycker mycket om att ligga på sängen och titta ut genom våra sovrumsfönster som vetter ner mot åkern. Speciellt i skymningstimmen när det blå ljuset skiftar så vackert mot stjärnornas guldiga.

Idag hade jag råkat dubbelboka mig. Eller inte dubbelboka mig egentligen utan fyrdubbelt boka mig. Det är lite för mycket att göra just nu och dessutom blev lillen sjuk mitt i allt så att jag fick vabba idag. Vabba och vabba förresten – jag fick jobba lika mycket ändå. Men när Folke skulle sova middag la jag mig också en stund och slöt ögonen. En kvart räcker långt tänkte jag, men vaknade två timmar senare efter världens djupaste sömn. Det var välbehövligt.

Imorgon ska jag göra iordning i lokalen. Sätta upp gardiner, montera belysning, pynta julgranen vi ska ha där – och mycket annat trevligt. För till helgen smäller det med julöppet!

Den fina affischen är gjord av illustratören Frida Hammar som kommer sitta tillsammans med oss! Och någon dag ska jag presentera hela gänget kreatörer lite närmare för er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “En tupplur”

  1. Hej fina du! Skulle det inte vara roligt om du sökte till programmet “det sitter i väggarna”? Skulle vara roligt o få se ert hus och veta historien om det o vilka som bott där 😄

  2. I vilken stad ligger V.Esplanaden 6? Brukar vara Stockholm när det inte står utskrivet, men frustrerande att inte kunna läsa ut det!