• annonssamarbete med BookBeat •

Julstämning rakt in i öronen

Den här tiden fyller jag inte bara öronen med julmusik utan och ljudböcker. Det är så mysigt att ha på i bakgrunden när man julbakar, pysslar eller bara tar disken. Ja, ibland lyssnar jag också i skidspåret. Visst gillar jag att lyssna på radio och poddar också  – men i inlästa böcker finns ett sådant lugn att försjunka i. Det behövs den här årstiden.

Såklart ska det så här i december vara böcker med juliga, vintriga teman! Just nu lyssnar jag på Christmas Stories av Charles Dickens och det ger mig mysrysningar. Har ni fler tips på juliga romatitlar jag borde kolla upp? Ni kom ju med så många bra juliga barnbokstips sist jag frågade!

Jag använder appen BookBeat när jag lyssnar – de har ett stort och varierande sortiment. Och just nu får alla bloggläsare som inte förut testat BookBeat en gratis prova-på-månad om de uppger koden UNDERBARACLARA här.

Men BookBeat är också en riktigt bra julklapp till den som redan har allt. BookBeat finns som presentkort –  där du kan välja mellan att ge bort 1, 3 eller 6 månaders prenumeration (169 kr, 449 kr samt 849 kr). Vill du köpa ett presentkort så gör du det här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Julstämning rakt in i öronen”

 1. Mitt boktips är absolut, En liten röd fågel i juletid, av samma författare som skrev Stekta gröna tomater 🙂

 2. Min absoluta julfavorit är E.T.A. Hoffmanns “Nötknäpparen” eller “Nötknäpparen och råttkungen”, beroende på översättning, som är förlagan till Pjotr Tjajkovskijs balett med samma namn. Älskade både boken och den fantastiska balettmusiken när jag var barn och kunde dansa runt i huset till tennsoldaternas marsch tills jag var helt andfådd 😉 Jag har en gammal utgåva med väldigt fina illustrationer och läser sagan fortfarande varje jul.

  1. Jaaa den är fantastisk! Alla hennes böcker är 100% mys! Måste genast leta upp den och läsa den igen!

 3. Hej!

  Vad valde du att göra för Musikhjälpen! Jag vill buda/bidra, vad du än valde 😊

  Kram!

 4. Älskar Bookbeat! Enda gången man önskar att det vore längre till jobbet är när det är riktigt spännande.. Har dock inget jultips, men har toksnöat in på enkla roliga böcker, just nu Sophie Kinsellas -shopaholic serie.. =)

 5. De av Lottaböckerna som utspelar sig under julen. Tex när Lotta är pepparkaksgumma på stadshusbalen, eller när hon och Giggi ska virka alla julklappar. Merri Vik är en riktig mysexpert.

 6. Jag älskar att lyssna på Astrid Lindgren! Hela året, men kanske särskilt så hät års ❤

 7. ”Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden” (och de andra böckerna i serien) kan jag rekommendera.

 8. Vad blev det för auktion för musikhjälpen? Spännande att höra efter alla bra förslag!

   1. Hmm det är från 2010, tänkte på vad det blev i år? Men kanske är det så mycket nu att göra så att det har fallit bort?

 9. Eftersläntrar här med en mysig barnbok “Lilla häxan firar jul”. Har ingen upptäckt den? Jag lånar den varje jul från bibblan.