Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “Köp din julklänning till 30% rabatt”

 1. Förlåt om detta låter lite gnälligt. Era klänningar år sååå fina och skulle så gärna vilja ha en. Det är bara det att det här med mönster är inte helt min grej. Skulle så hjärtans gärna önska mig enfärgade eller lite lugnare mönster…..? Kanske ett litet tips till framtida kollektioner……

  1. Jag haller med! Jag gillar modellerna, snittet, och materialen! Jag alskar min svarta med vita rander. Blommigt ser jag ut som en tant i tyvarr.. Darfor helt sjalviskt skulle jattegarna se lite mer block colours till nasta kollektion.

   1. Jag håller också med. Klänningarna är så fina och jag har framför allt spanat in Astrid, men svart eller fjärilar är verkligen inte min grej. Får man önska sig Astrid i mer diskreta toner i höstfärger?

  2. Verkligen olika man är, jag tycker liksom att halva grejen med de här klänningarna är de fina mönstren:) och att det finns mkt andra märken som har mer diskret och/eller enfärgat.

 2. Nu har jag beställt en klänning. Så spännande! Hoppas att den är så fin som jag föreställer mig. 🙂

 3. Beställde Flora förra veckan, så himla annorlunda och olikt min smak men jag älskar den =)

 4. Nån som har tips på vilken modell som skulle passa en kort tjockis? Jag har mage och rumpa men små bröst.

  1. Hej Sara! Jag tror du skulle vara helt fantastisk i en Kerstin omlott. Den släpper under bysten och faller ut med mer vidd i kjolen än Karin. Kerstin är den gröna, röda och varmt blå klänningen med blommor. Liten eller stor byst spelar ingen större roll, du bara drar åt mer eller mindre beroende på storleken på behag och hur gärna (eller ogärna) du vill visa klyftan. Jag brukar alltid ha en “underklänning” med ben under. Den med ben åker varken upp eller ner och trollar bort en del strumbyxkanter och annat jox. Dessutom värmer den skönt i vinterkylan. Varmt lycka till hälsar Annakarin

 5. Så fina! Om ni tänker göra fler klänningar någon gång, så hoppas jag att ni gör en med långa ärmar! Har fula ärr som jag helst undviker att flasha (men har även lite svårt för trekvartslängder, kanske fler som har!)
  kram

 6. Nu börjar det bli tröttsamt med all reklam, inlägg efter inlägg. Känns ogenomtänkt och slarvigt, inte alls intressant att läsa. Tar en välbehövlig paus från reklam reklam reklam som fyller de flesta bloggar nu. God Jul på er.

 7. Jag äääälskar er Alice-modell! Så nu har jag köpt en till, nummer 3! Känner mig bekväm och vacker vilket jag nästan aldrig gör i klänning! Nu blev det den blå blommönstrade. Hoppas jag passar i mönstret!

 8. Hej,
  Jag var igår på en föreläsning given av Agnes Wold där hon tog upp dåtidens och nutidens rädsla för damm. Rädslan har gått från att man trodde att mikroorgansimer kunde växa i damm till att vi idag är rädda för farliga kemikalier i dammet i hemmet. Wold avfärdade dock rädslan för kemikalier i dammet då hon sa att det inte kan finnas kemikalier där. Jag kommer ihåg att Naturskyddsföreningen erbjöd sig att analysera ditt damm efter kemikalier (blogginlägget togs upp av Wold som ett skrattexempel..). Vad stämmer egentligen? Finns det kemikalier i damm eller är det bara en falsk rädsla vi har?

   1. Jag håller med. Hon gav inte heller någon förklaring till varför kemikalier inte kan finnas i damm. Tror jag litar med på Naturskyddsföreningen…

 9. Hej!
  Älskar era klänningar! Har 2 st 😄 ville så himla gärna köpa en igår men mitt Internet krånglade så rabatten funkade inte. Det finns inte nån chans att kunna använda den idag va? Tack ändå för grymma kollektioner!

 10. Köpte en klänning igår. Den kom redan i dag. Supersnabbt och bra. Tyget var skönt, storleken bra, ärmarna jättebra, men färgen… Beställde en röd, med tanke på julen, men den var snarare orange och brun än röd. Inte alls som bilderna eller beskrivningen. Så tråkigt!
  Returpåsen är redan packad. 😢