Senaste dagarna

Lovdagarna förflyter i stilla mak. Melker får intensiv kärlek från samtliga barn.

Jag kan inte minnas en lika snörik jul – inte de senaste femton åren i alla fall. Det har vräkt ner i stort sett varje dag. Vi byltar på barnen och går ut.

Alla är utkommenderade att skotta stigarna runt huset rena från snö.

Vi har införskaffat massa bra barnspadar för ändamålet.

Försökte få en fin bild på mig och barnen men det gick inget vidare.

Igår var  jag och Anna inne i stan i alla fall och jobbade i lokalen.

Till Formex lanserar vi en ny kollektion från Yawama så det var den vi granskade närmre samtidigt som vi planerade färdigt monterns utseende.

Vi höll till i min och Annakarins nya lokal och det är så skönt att ha någonstans att vara – istället för att alltid ses hemma hos varandra och försöka parera barn som lever om och stökiga, kladdiga köksbord belamrade med glitterlim och intorkad gröt!

Idag kommer min moster på besök, Anna ska frisera barnen och så kanske vi tar en skidutflykt ikväll om inte skidspåren snöat igen tills dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Senaste dagarna”

  1. Åh, känner verkligen att jag bor i fel ände av Sverige. Här i Skåne har vi inte fått en enda snöflinga i jul. Bara regn och blåst och grått. Men idag hade vi iallafall några minusgrader och sol. Hoppas vi hinner få snö innan vintern är slut!

  2. Wow va snö!! Jag önskar mig snö snart så det inte ligger till maj istället….. Gör någon vinter lär vi väl få här nere….

  3. Glad för er som har snö! Här år julen aldrig vit numera men jag har fått en vinterdag med skidor på annan ort och åtminstone lite snöströssel, frost och is mellan regnskurarna.

  4. SÅÅÅ avundsjuk på att ni har snö – inte en enda snöflinga i Malmö denna vinter, bara regn och blåst och grått, som Anna från Skåne också skriver. Det finns verkligen stunder då jag undrar vad jag gör i denna landsända. Visserligen har vi en tidig vår, en myggfri sommar och en ljum höst (september kan nog nästan räknas som en sommarmånad här) men sen – sen är det som en gammal LP-skiva som har hakat upp sig, ifall någon upplevt det, så att det liksom är: oktober, november – november – november – november – mars. Jag känner mig lurad på den fjärde årstiden! Vart vänder man sig med klagomål?

    1. Men i Stockholm har vi knappt haft snö – och den som kommit har blivit slask på en dag. Så då tänker jag att du gjort ett bättre val, du har iaf fördelarna med riktigt sydliga Sverige. Vill kalla Stockholm en dålig kompromiss i detta fall! Om det är till någon tröst 😉