Att se framåt

Det känns så fint att blicka framåt mot det här året som jag tror kommer att bli väldigt roligt och utvecklande. Nu känns det som att jag har varit på världens längsta jullov vilket är fint såklart – men också gör det extra svårt att komma igång igen. Fast jag längtar efter att hugga in på det! Och det blir ju med en rivstart jag på torsdag

Nästa vecka är jag på Formex med Yawama of Sweden där vi lanserar våra nya gosedjur, därefter väntar jobbresa till London med Annakarin – sedan Jokkmokks marknad med min syster. Därefter rinner det på ordentligt med pressjobb för min och Ericas nya bok som kommer i april. Det är nästan lika mycket jobb med press som att skriva boken från första början. Roligt såklart, men också tidskrävande.

En snäll sak jag ska göra mot mig själv hela vintern är i alla fal att åka längskidor två gånger i veckan och träna med en personlig tränare en tredje gång. Tror det kommer uträtta underverk med tröttheten och den stela ryggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Att se framåt”

  1. vilken härlig start på året, jag ser fram emot att följa dig clara! dessutom ser jag fram emot våren och miss claritys kommande kollektion(er)! ❤️

  2. Låter som ett bra “unn”, träningen. Så svårt ibland att få till det men det gör verkligen underverk med hjärta och hjärna. Behöver själv komma igång på riktigt med det, samt gärna någon massage eller ansiktsbehandling för min torra, trötta hy.. och så tänker jag så snabbt “men har jag verkligen förtjänat det?” “JA FÖR BÖVELEN det är du värd bara genom att existera” får jag skrika tillbaka till mig själv. fan va svårt det ska vara att vara snäll mot sig själv.. 🙂
    puss på dig bästa bloggerskan

  3. Åh! Som jag hade velat säga hej till dig på Formex, attans att jag inte tänkt gå. De nya djuren ser himla fina ut, matchar nog dagens efterfrågan ännu bättre!
    LYCKA till!