Den första jobbdagen

Idag var första riktiga jobbdagen för året och det kändes så himla bra! Även om vi försov oss och vaknade samma klockslag som vi egentligen skulle ha befunnit oss på skolan. Det blev en lite jäktig start men sedan flöt det på. Jag åkte in till kontoret, kokade en kopp kaffe och tog möte med mitt säljteam som sitter i Malmö.

Älskar tavlorna i lokalen! Speciellt den nedersta kvinnan – en bild jag fått av min kompis Elina. Älskar hennes resting bitch face.

Julgranen har fått ge vika för massa fina gröna blad!

Jag tände blockljus och smålampor och kände arbetsron i hela kroppen. Så efterlängtat att få dra igång!

Vi har inte bara världens finaste kontor utan också världens gulligaste lilla kök med linoljefärgsmålade paneler och  vackra trägolv. Där bakom skymtar blivande poddstudio och mötesrum. Inte helt färdiginredd ännu.

Det var -25 grader hemma imorse så jag stoppade i fötterna i mina powerboots och min dunjacka när jag åkte men på kontoret bytte jag om till betydligt snajdigare kläder!

Det blev bibimbap till lunch. Sedan ännu mer kaffe och pepparkakor och så jobbade jag vidare med presentationen till nästa föreläsning som jag och Annakarin ska hålla ihop. Bra första jobbdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “Den första jobbdagen”

 1. Åh.. man vill ju liksom flytta in på etta kontor!

  Får man knacka på och komma in och säga hej om man ser att ni är på plats? Hade inte ro att titta ordentligt på allt när det var mycket folk under öppningshelgen.

 2. Blir så inspirerad, imponerad o boostad av att läsa om ditt företagande! Härligt med bra jobb utrymme! Är själv i stadiet “våga språnget” eller tveka lite till…. bra med förebilder! 🙂

  1. Oj. Halva texten jag skrev försvann. Skumt. Jaja. Bilderna utstrålar i alla fall ett fantastiskt lugn. Och alltid skönt att vara igång igen efter ledigheten. På nya kontoret och allt.

 3. Åh, kan en köpa bibimbap inne i stan eller är det bara ute på köpcentrat söder om stan?

 4. Tycker du ska fota Västra kvarteren lite (där claras lokal ligger). Frukthörnan, hattaffären, saga-skylten…mycket fint där! Synd bara att kafe schmäck inte är kvar.

 5. Tycker att din håruppsättning är så fin, skulle bli jätteglad om du ville visa hur du fixar den.

 6. Jag har jobbat första veckan nu och känner mig så pepp på resten av våren. Älskar den känslan, har haft jobb då jag bara har längtat efter nästa ledighet så jag gillar helt klart det här bättre 🙂

 7. Spå himla fint! Perfekt arbetsplats 🙂 Så glad för er skull. Så fin klänning också. Fin hela du!
  Och bibimbap, ( så svårt att både säga och skriva) men sååååå god. Massa kramar K

 8. Men va kul för dej att ha ett så fint kontor att jobba i. Ett ögonblick trodde jag att du fortfarande var henne hos dej!☺️

 9. Är det inte dags att ta ansvar för vad du väljer att sponsras av och åtminstone komma med nån form av uttalande angående Natural Cycles. Tänker att du bör vara intresserad av att behålla lite trovärdighet?

  1. Håller med Clara. Inga preventivmedel är 100-procentigt säkra. Jag har själv inte använt NC utan kör p-piller, men är såklart mycket fler biverkningar. Men från reklam och genom läst på om NC har jag förstått att man måste vara noga med att alltid mäta vid samma tidpunkt och även hälsan i övrigt påverkar mätningarna. Har kommit fram till att det inte riktigt passar för mig eftersom jag har så olika tider om dagarna så skulle inte bli bra. Men tror absolut att NC passar för en del och dessutom tror jag andra appar orsakar fler aborter t.ex. tinder…

 10. Så fin rosa färg i poddrummet/mötesrummet! Vet du möjligtvis koden på den? Har letat och provmålat men hittar inte rätt. Men den som skymtar i din stories idag verkar stämma med med det jag söker.