Rosa skymning

Det var ett sånt märkligt ljus härom dagen. Jag satt inne och läste och undrade om jag drömde när allting plötsligt beslöjades i rosa. Det ser ut som att jag lagt på något filter i photoshop – men det har jag alltså inte. Världen blev bara så här vacker.

Skyndade mig ut för att fånga det sista av solens strålar innan de sjönk bakom berget igen.

Hur kan naturen  vara så här fin? Den här eftermiddagen påminde mig om en lika vacker midnatt i juni för två år sedan.

Så glad att jag fick uppleva det!

Två ynka dagar hann jag jobba den här veckan innan det blev dags för ledighet igen. Det känns lagom med en helg nu – som en mjukstart!  Vi hade verkligen ett fantastisk jullov fast vi drabbades både av magsjuka, svinkoppor och springmask. Suck. Hoppas vi får vara ifred för fler äckliga virus och parasiter framöver. Nu vill jag vara frisk och jobba och ha krya glada barn.

Men först alltså –  helg!

Mina tankar om årstidernas skifningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Rosa skymning”

 1. På tal om något helt annat än ett rosa vackert ljus.

  En vän till mig ska förstora sina bröst. Hon ser fantastisk ut innan allting. Men hon blir äldre (snart 40år) Det är väl ingen ålder? Och vad gör det? Vi blir äldre. Hon har två små flickor och en pojke.

  Barnen får veta att det inte är okej att kroppen förändras. Hon pratar om kroppen väldigt mycket. Åldern och rynkor.

  Och det är väl inte meningen att vi ska se ut som 14 åringar eller Barbie?

  Jag försöker så gott det går att inte vara fördomsfull… men här blir jag väldigt dömande. Jag förstår såklart osäkerheten…samhällsnormer….

  …. men det finns så många argument för att vi kvinnor ska få vara kvinnor! Vi blir äldre. Är det något att vara så rädd för? Vi måste väl visa att det inte är det?

  (men blir det för hård press att vi ständigt ska vara förebilder?)

 2. Wow, vilket magiskt ljus! Naturen runt er överlag är så vacker! Tråkigt med alla sjukdomar, hoppas på friskare tider nu!

 3. Det är då man inser att man är placerad mitt i ett underverk! Vintern brukar kunna bjuda på sådana tillfällen när man i gryning och skymning blir helt hänförd tycker jag.. Och tacksam blir man. Att ha ögon som ser detta och en själ som upplever det hela. Så vackra bilder du fångat! Snälla skriv om din kamerautrustning. Dras just nu med dålig kamera och vill byta.. Men till vad? Tar min mans så fort tillfälle ges men vill investera i en bra som jag alltid har nära till hands så att säga..

 4. Bor i ett samhälle några mil ifrån er och fick också uppleva detta sken. Helt otroligt! Gud är god som låter oss njuta av hans skapelse.