Bästerbotten

I torsdags kväll efter min första arbetsdag frågade jag Jakob om det inte vore roligt att åka till hans mormor över helgen och få lite extra jullovskänsla ? Det höll han med om så på lördagsmorgonen satte vi oss i bilen och körde dit. Hos Jakobs mormor är allt juligt fortfarande kvar och knäck och pepparkakor finns i mängder. Det var så skönt att komma fram och förlänga känslan av ledighet.

Som en bonus var det fruktansvärt vackert ute och vi träffade både renar och älgar efter vägen. När jag fikat och druckit kaffe somnade jag framför öppenspisen med en ICA Kuriren i handen och Melker i famnen.

Det här är utsikten från Jakobs mormors köksfönster. Helt overkligt!

Idag åker vi hem igen och trots att det bara var två dagar borta har jag fått ledighetskänslan av en hel vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Bästerbotten”

 1. Himmel så gränslöst vackert! När vi var uppe över nyår nu passade jag på att ta bilen till ställen jag inte sett runt om Umeå. Det är så magiskt att ta bilen en kvart och ha ett helt otroligt landskap framför fötterna. Det får mig inte precis att sakna Västerbotten mindre <3

 2. Hej, Clara!

  En undran från en som gillar foto mycket men fryser minst lika mycket. Har du vantarna på när du fotograferar? Smörjer in med massa kräm för att händerna inte ska märka skillnad? Eller hur gör du för att händerna inte ska hinna bli till is innan bilden är tagen?

  Kram!

  1. Jag är ganska härdad =) så jag fryser inte så mycket men om jag gör det har jag fingervantar i mocka som värmer bra och som funkar att hantera kameran med! Kram

 3. Fantastiskt! Tack för att jag, som sitter med barmark och stark vinterlängtan längre söderut, får njuta av snön och vyerna via dina blogg.

 4. Alltså “översta” bilden är ju så fiiin!! Jag tänker att du måste göra nåt av alla dina bästa “vykort”. Typ fotoutställning, en fototapetkollektion, en vacker bok med kåserier/andakter/”Clara-tankar” vid varje bild. Helst nåt som är större (till bildytan) än bloggen (i min lilla telefon). Fint fångat alltså (igen)!

 5. jädrans vad vackert. Hälsningar från grått Skåne där SMHI säger “blåst, snö som övergår i regn”.

  Jag älskar mycket med Skåne men INTE vintervädret.

  Njut!