Igår fredag hade vi en sådan vansinnigt rolig dag på kontoret. Det är min bästa typ av dag – uppstartsdag med Erica som både är min webbredaktör och poddproducent! Vi planerade upp vårens sändningar av En Underbar Pod som startar till veckan igen efter juluppehållet. Vi gick också igenom julens läsarundersökning och utvärderade era önskemål och synpunkter.

Detta är något av det roligaste jag vet! Erica som står och ritar på whiteboarden och sprutar idéer som i sin tur genererar fler idéer hos mig. Vi planerade upp de olika bloggteman som kommer komma under vårterminen 18. Tror ni kommer att gilla det! Vi gick också igenom några av de nya tekniska funktionerna som snart lanseras på bloggen.

Efter att ha arbetat fokuserat i flera timmar och ätit ohemula mängder pepparkakor doppade i starkt kaffe var jag tvungen att lägga mig på soffan för att tänka. Älskar att ha ett kontor där man får ligga på soffan och tänka.

Älskar också att ha ett kontor med fantastiska tapeter! Både den gula och den gröna kommer från Sandbergs Tapet!

Sedan kom fotograf-Matilda och illustratörs-Frida och inrednings-Nina dit för att jobba. Tända ljus är ett måste!

Efter att jag och Erica tryckt i oss sushi (jag fick i mig fjorton bitar) fortsatte vi planerandet. Nu av vårens boksläpp och PR-arbetet kring den. Och jag lovar att jag ska avslöja mer under nästa vecka…