En uppstartsdag på kontoret

Igår fredag hade vi en sådan vansinnigt rolig dag på kontoret. Det är min bästa typ av dag – uppstartsdag med Erica som både är min webbredaktör och poddproducent! Vi planerade upp vårens sändningar av En Underbar Pod som startar till veckan igen efter juluppehållet. Vi gick också igenom julens läsarundersökning och utvärderade era önskemål och synpunkter.

Detta är något av det roligaste jag vet! Erica som står och ritar på whiteboarden och sprutar idéer som i sin tur genererar fler idéer hos mig. Vi planerade upp de olika bloggteman som kommer komma under vårterminen 18. Tror ni kommer att gilla det! Vi gick också igenom några av de nya tekniska funktionerna som snart lanseras på bloggen.

Efter att ha arbetat fokuserat i flera timmar och ätit ohemula mängder pepparkakor doppade i starkt kaffe var jag tvungen att lägga mig på soffan för att tänka. Älskar att ha ett kontor där man får ligga på soffan och tänka.

Älskar också att ha ett kontor med fantastiska tapeter! Både den gula och den gröna kommer från Sandbergs Tapet!

Sedan kom fotograf-Matilda och illustratörs-Frida och inrednings-Nina dit för att jobba. Tända ljus är ett måste!

Efter att jag och Erica tryckt i oss sushi (jag fick i mig fjorton bitar) fortsatte vi planerandet. Nu av vårens boksläpp och PR-arbetet kring den. Och jag lovar att jag ska avslöja mer under nästa vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “En uppstartsdag på kontoret”

 1. Vilket underbar och kreativt kontor ni har skapat, måste ju vara en dröm att få tillbringa dagarna där med ett gäng kreativa, starka kvinnor.

 2. Åh så roligt och spännande allt låter! Ser så mycket fram emot att få börja lyssna på podden igen och att få höra mer om din och Ericas bok.
  Älskar verkligen ditt kontor😊 det måste göra mycket för inspirationen och kreativiteten att vara i den miljön. Och jag gillar verkligen idén att kunna ha en soffa på kontoret där man kan lägga sig och tänka.
  Hoppas du får en skönt söndag! Kram

 3. Så kul det ska bli att få följa med i en ny miljö (kontoret), det blir liksom som ett nytt kapitel i bloggberättelsen!

 4. Jag kan kan liksom inte acceptera att sådana möbler som jag får ägna flera år att kriga livet ur mig för på Blocket (skapa bevakningar, ringa en sekund efter annonsen kommit ut, betala svindyrt, åka långt, upptäcka att skicket var sisådär men ändå köpa det i brist på annat) här i Stockholm, verkar ni magiskt ha svischat ihop ”med enkelhet” under hösten (eller nåt) till kontoret(!) hahaha! ”Fynda på loppis”, jo jo. Här är det blod, svett, tårar, sjuka mängder tid och mycket pengar som krävs för att skrapa ihop ens hälften av vad ni lyckats med. Så lockande att ge upp och bara åka till IKEA som ligger tio min bort… 😀

  Nåja, jag får väl fortsätta njuta av miljöerna på din blogg, tänka att ”resan är målet” och försöka acceptera att när man fick punga ut över 7 miljoner för en ful villa i en sketen Stockholmsförort, ja då är det IKEA som återstår för att göra livet komplett… Vi har liksom inte ens snö på vintern!!!

  Ert kontor är helt drömmigt och det är ni väl värda! Men sänd gärna en tanke till såna som jag som dväljs i kontorslandskap av den mindre härliga sorten 😉

 5. Låter som du har en oerhört spännande vår framför dig. I bland önskar jag att jag hade samma möjlighet till resurser och att ha någon att planera blogg och business tillsammans med, då det ibland känns lite ensamt.
  Det skall bli spännande att höra om bok-släpp och PR-jobb.
  Hoppas du får en underbar söndag!
  //Berith

 6. Vilka underbara kreatörer ni har hittat som kontors-partners! En ren fröjd att kolla in deras hemsidor. Hälsa dem det! Kram

 7. Alltså, jag har fått för mig att det är b i l a r på trycket på din klänning (har sett inlägg förut när du bär denna klänning). Ser jag så illa (är trots allt 40+) eller kan dessa uppgifter bekräftas? I så fall undrar jag var man kan få tag på skapelsen? Skulle göra min sommar! Tack!

 8. Varje gång jag scrollar förbi den där sista bilden på dig tror jag att det är en bild på mig! Den är så bekant på något sätt.