• annonssamarbete memira •

Att se klart

Minns ni att jag berättade om att jag opererat ögonen för att slippa glasögon? Ja, det gjorde jag i alla fall och jag är så glad att jag gjorde min operation för livet har blivit så mycket smidigare.  Jag gjorde en ögonlaserbehandling (FS-Lasik) hos Memira i Umeå – och jag har inte ångrat mig en sekund. Memira stöttar Vision for all – en organisation som hjälper människor i fattiga länder att se bättre. De samlar in glasögon från personer som behandlats och inte längre behöver dem. Och sedan genomför optiker undersökningar och utprovningar av glasögon, på plats i det land där de hjälper till.

I våras lämnade jag in mina gamla glasögon och nu har jag fått se var de hamnade någonstans! Blir så glad. Har du också ett par gamla glasögon liggande hemma? Lämna in dem på Memira så kan de komma till nytta för  någon annan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Att se klart”

  1. Så gott som alla optikerkedjor tar hand om gamla glasögon och förmedlar dem till bättre behövande. Kul att också operationsföretag gör det!

    1. Ungefär så tycker jag med. Glasögon kan verkligen vara supersnyggt, som ett vardagssmycke. Men sååå skönt det är att vara utan! Opererade mina ögon för typ 5 år sen, ångrar att jag inte gjorde det tidigare.

  2. riktigt fint att se att de faktiskt kommer till användning för någon annan! vet att fler andra också förmedlar gamla glasögon vidare, men att få se det så här blir ju något helt annat. så bra grej!