Fyndat i London

Det var inte mycket jag köpte i London – fokuserade på jobbmöten och sedan museum. Men några småsaker slog jag till på. Som den söta äggkoppen från Cath Kidston och fina små handkrämer.

Dessutom fyra kökshanddukar med roliga mönster. Kungliga vakter, stora prickar och en marscherande orkester som hämtad från en fyrtiotalstapet.

På anrika Fortnum & Mason köpte jag fin-te och underbara små marsipangodisar i form av frukter.

Och det var allt! Bra små grejer ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Fyndat i London”

  1. Åh, säljs de med stora prickar fortfarande? Fick en likadan 2004 av en vän när jag var i UK (hade en väldigt prickig fas då). Den har blivit sliten med åren, men jag älskar den fortfarande ❤️

  2. Fina inköp! Alltid roligt med saker som inte är så enkla att få tag på hemma!

    Hade varit roligt att läsa mer om vad ni var på för möten i London (om du kan/får berätta såklart) och vilka museum du besökte (roligt med inspiration)!

  3. Läser en bokrecension och tänker på dig. Inte för att du lever ensam och ägnar lördagarna åt att dricka på det lokala hotellet, men jag tipsar ändå om en debutroman som fått beröm: Inlandet, av Elin Willows.

  4. Åh. Jag hittade en pyjamas från Cath Kidston till min son med ett mönster som jag tror kallas Guards & friends när jag var i London. Blev väldigt populärt här hemma! Önskar att de där äggkopparna funnits för då vet jag en som jublat. Finns liksom inget just nu som är så spännande som vakter och poliser med roliga kläder.