• Annonssamarbete clas ohlson •

Ordning och reda

Vår hall är en hemsk historia och vi planerar att renovera den till sommaren och göra platsbyggda hyllor av pärlspont. Men tills vidare hankar vi oss fram med våra charmiga men opraktiska gamla skåp. Det svåraste är att det inte längre bara är mina vantar och mössor som ska hanteras – utan också barnens tiotusentals prylar. Men en grej man kan göra för att förenkla förvaringen i skåp är att ställa in lådor man kan dra ut. Då slipper man problemet med att allting samlas längst bak och aldrig mer återfinns.

Jag har tre egna proppfulla lådor i hallen. Min man har en och den är halvtom. Behoven varierar verkligen.  Nu har jag i alla fall sorterat ordentligt i skåpen och fann till min glädje fina förvaringsboxar i tyg på Clas Ohlson – boxar med exakt rätt mått för hyllorna!

Sjalar och halsdukar jag använder ofta har jag hängande framme på fiffiga runda galgar så att det är lätt att komma åt dem.

På Clas Ohlson hittade jag också flossade galgar perfekta för att hålla slinkiga plagg på plats. Nu ska jag rensa ut i min klädkammare och kanske ordna en bloppis för mina gamla avlagda klänningar. Vad tror ni om det?

Clas Ohlson har inte bara smarta funktionsprylar till hemmet utan dekorativa sådana också. Som de fina kuddarna som matchar förvaringslådorna i tyg.

Jag är så glad för att Clas Ohlson är en bloggpartner till mig under hela det här året! Jag minns så väl hur jag satt och glodde i morfars tummade postorderkatalog när jag var liten och hur jag sprang och köpte billigt konstnärsmaterial där i gymnasiet. Och nu hittar jag allt ifrån städredskap till kontorsmaterial och förvaring där.

Just nu har de flera fina erbjudanden på förvaringsprodukter, galgar, knoppar och handtag. Kika in och botanisera vettja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Ordning och reda”

  1. Jag tittar ofta i Clas o katalog och vunnit presentkort. Tycker dom har mycket bra och kunnig personal. Kram.

  2. Helt apropå ingenting: om jag vill muntras upp nån gång händer det att jag går in på er podd och lyssnar på när Folke är pyjamashjälte. Bästa stunden i podden alltså! Rödkålen är så saftig inuti! Och på lördag får man godis på lördag för då får man godis på lördag! 😂😂

  3. Men vad snyggt att blanda olika färger/mönster på boxarna. Har klämt på de där flera gånger men inte kunnat bestämt mig. Ska fixa i ungarnas rum och byta ut de rosa från ikea. De är ju lite daterade nu när de börjar bli större och inte vill ha prinsessrum längre 🙂

  4. Clas Ohlson är en räddare här i Storbritannien, de har ju allt man behöver! Även kexchoklad, skumtomtar och Löfbergs lila <3

  5. En bloppis vore fantastiskt, jag är liksom du en klänningsentusiast och har många gånger beundrat och avundat dina vackra klänningar 😀

  6. Fint! Och det där med att “ställa in lådor man kan dra ut. Då slipper man problemet med att allting samlas längst bak och aldrig mer återfinns.” Det är därför jag tjatar om lådor och korgar till olika skåp i köket. Man hittar ju aldrig allt eller ser det som finns längst bak! Min man verkar inte alls förstå storheten med olika mindre behållare att kunna dra ut, men jag får bara se till att handla på mig ett gäng.

  7. Åh vad kul med bloppis! Men gör den digital så att även resten av Sverige kan fynda! Och sen undrar jag vart den underbara lampan med två skärmar kommer från?
    Kram