Strax på väg

Jag har sådan resfeber – knappt har vi kommit hem från påskfirandet innan vi är på väg igen. På tågluff hela familjen. Barnen har sina nya fina baskrar, lätta vårskor och varsin ryggsäck full med pyssel och läsning. Jag har ritgrejer ifall jag skulle få en stund över – och hela nya kollektionen från Miss Clarity i väskan –  för att vara mitt allra finaste!

Idag har Erica varit här och vi har övat inför vår livepoddsföresmtällning som vi håller i Stockholm till boksläppet i april. Det ska bli så roligt! Men först tågluff med slutdestination Italien. Har bara varit i Italien en gång förut (Gardasjön) så det ska bli spännande att fortsätta utforska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “Strax på väg”

 1. Det kommer bli en underbar resa! Jag har varit i Verona, dock inte via tågluff, men ack så vackert ändå!

 2. Åh vad spännande, den typen av resa skulle jag också vilja göra med barnen. Ser fram emot reserapport! Båda det bästa och det värsta 🙂

 3. Jag är så sjukt avundsjuk på dig! Men jag hoppas att du ska blogga en massa om det här så att jag kan få tips och pepp på att själv komma iväg med min familj. Så kanske jag kan komma över mina oklädsamma känslor.

 4. Var försiktig vid de Italienska järnvägsstationerna. Människor klädd2 i kläder med samma färger som järnvägspersonalen erbjuder sig att hjälpa till med väskorna och innan ni hunnit svara har dom tagit väskorna. Visserligen tar dom väskorna till rätt tåg men kräver sedan hutlös betalning för hjälpen.
  Lycka till med resan och ha en härlig vår i Italien!

 5. Har skrivit om försöket till gruppvåldtäkt som skedde igår, hur det kan ske och varför. Gå in och kolla om du vill, tycker själv analysen blev klockren (till exempel är porrkultur en viktig del)! På http://www.zaitzova.com.

  PS. Sjukt avundsjuk på att du ska åka till Italien, deras affärer är bäst.

 6. Så fint och så härligt. Vilken otroligt vacker bild. Att resa kan vara underbart men också ansträngande, ko ihåg återhämtning och varför inte meditera en stund… )

 7. Trevlig resa! Älskar att läsa din blogg. När jag läser den skapar den en känsla av lugn hos mig. Bor själv i södraste skåne och avundas lugnet och naturen uppe i norr även om vi har många gobitar här nere också. Ha det fint

 8. Så himla fantastiskt att tågluffa med barnen, det vill jag också göra med mina små när de blivit så pass stora att de faktiskt kan sitta ner i mer än tio minuter. Trevlig resa!

 9. Vi var i Italia sommeren ifjor, familietur med voksne barn, riktignok ikke med tog, men jeg ble helt betatt. Vi var i Toscana,bodde forskjellige steder, og overalt var det vakker natur, hyggelige mennesker, god mat. Det er nok bedre å reise nå, tenker jeg, for det eneste litt slitsomme i juli var 34-38 graders varme…. ønsker dere en herlig tur!!!

 10. Åh vad härligt det låter! Ser så fint ut också! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat ätstörningar, återkommande depressioner och självskadebeteenden för ett öppnare klimat i samhället – vi drabbas ju faktiskt de flesta av oss på ett eller annat sätt. Ta hand om er, kramar <3

 11. Men ÅH vilken kul resa! Har kollat en del på tågluff – min kusin åkte runt hela Europa i somras med sina tre barn. Ser fram emot att läsa mer om din upplevelse!