På tåget

Farmor har kommit för att passa barnen och jag sitter på tåget till Stockholm. Den här helgen ska jag ner på lite jobb och imorgon ska jag gå på en av mina äldsta vänners bröllop. Som jag har sett fram emot det här! Och det fina är att stora delar av gymnasiekompisgänget sammanstrålar denna helg och jag får träffa alla de som varit utspridda över världen. Och efter att ha haft barnen själv i tretton dagar (Jakob är ju i Malaga på jobb) ska det bli fint att bara umgås med tjejerna!

Hoppas ni haft en skön Kristi Himmelsfärd och får en härlig helg allihopa. Det verkar som att det ska vara lika fint och varmt överallt de kommande dagarna. vilken nåd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “På tåget”

  1. Bröllop med gamla vänner – härligt! Vi har njutit sommarvärme vid vår stuga med skog och sjö inpå knuten. Nu tar vi några dagar hemma, och här skiner också solen. Långhelg är underbart!