Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Vår på svenska”

  1. Skön låtlista! Tack för dina låttips, poddtips, boktips mm! Uppskattas då jag vet att det är kvalitet på allt du rekommenderar och jag inte själv har tid att leta reda på guldkornen.

  2. Åååååh😍 känner sommar-vibbar! Tänker mig själv på en solig klippa vid havet med en bok, hela jag är varm, havet glittrar, en segelbåt glider mot horisonten, nån fiskmås skriker och jag är bara där och allt annat i livet är bortglömt. Som när man var liten och fick sommarlov och det kändes som att skolan inte längre fanns för 10 veckor var så lång tid att det inte gick att se slutet🙂 Bra lista helt enkelt😀

  3. Hej Clara! Måste bara säga att jag älskar din blogg, den är både mysig, rolig och innehåller bra recept och tips. Nu när jag sett bilder på eran gård så blir jag lite nyfiken på vad det är för gårdsgrus ni har? Är på jakt efter nåt liknande. Vi bor utanför Umeå så vem ni köpt det av är också intressant. Ha en fortsatt bra helg!! Kram /Maria