Åh jag har precis kommit hem från en helt underbar helg i Stockholm. På lördagen gick hela mitt gamla kompisgäng från gymnasiet (Elina, Ida, Pernilla, Isabelle – bara Emma som saknades – ) på bröllop för vår vän Sanna.

Det tog ungefär fem minuter sedan grät jag så tårarna sprutade på grund av romantiskt, fint, rörande och allt bra man kan tänka sig.

Jag var så rörd av det vackra brudparet. Sanna är en sån fin vän och en fantastiskt cool advokat som hjälper utsatta kvinnor och framkallar migrän hos gubbstruttar till jurister. Hon må se snäll ut men hon är fuff som få, feministisk, rolig, stickig som en kaktus och kärleksfull.

Men jag var också så rörd över att återse hela mitt gamla gäng. Isabelle har bott i Brasilien i flera år, Ida i södra Sverige och Sanna i Stockholm. Vi ses inte så ofta men det tar fem sekunder så är allting som vanligt igen. Vi retas och skrattar tills vi får kramp i magen och folk stör ihjäl sig på oss. Och sedan gråter vi en snutt och sedan flamsar vi igen.

Jag är så glad över detta gäng som kände mig innan mamma dog, innan jag träffade Jakob, innan bloggen och innan jag tog steget in i vuxenvärlden och blev mamma. Det är bara kärlek rakt igenom!

Vigseln skedde ute på en lövad båt vid Nyckelviken och sedan var middag på Långängens gård. Vi var så i gasen att vi stannade uppe och dansade halva natten och först vid fyra kröp jag i säng och då hade jag tappat rösten, gråtit bort all mascara och svettats ur alla lockar. Kan inte minnas sist jag var uppe så sent och hade så himla kul (är en sån morsa numer).

Jag och Elina bodde på Haymarket och trots att vi delade rum och sågs hela fredag, lördag, söndag och satt bredvid varandra hela tågresan hem till Umeå tog det inte slut på samtalsämnen. Vi till och med duschade med dörren öppen för att inte behöva sluta prata med varandra. Det är vänskap! Jag är så otroligt tacksam för alla underbara kvinnor jag har ynnesten att kalla mina vänner.

Men nu är jag hemma igen. Ont i huvudet och fötterna och halsen. Nu ska jag krypa ner och drömma sött om helgen. Och om någon undrar över outfiten är klänningen och örhängena från H&M, skorna från Din Sko och väskan är ett vintagefynd.