• annonssamarbete BookBeat •

Lyssna på min nya bok!

Ljudboken är mina bästa vän den här årstiden. Ligga inne och läsa gör jag mest på vintern – men nu på sommaren lyssnar jag istället på böcker när  jag går med hunden, gräver i trädgården eller rensar ogräs.

Och vet ni? Nu finns Hjälp jag är utmattad som ljudbok hos BookBeat. Jag är väldigt stolt över den och att det är Erica och jag som läst in boken själva.

Nu får du som läsare prova BookBeat gratis en månad (gäller vid aktivering före den 31 augusti). Skapa ett konto på bookbeat.se och ladda  hem appen och ange koden UNDERBARACLARA. Det är superenkelt och det finns tiotusentals titlar att välja mellan – både ljudböcker och E-böcker.

Nu lanserar BookBeat dessutom nya fina erbjudanden. Priset har sänkts till 149 kronor i månaden och det finns möjlighet till familjekonto. Du kan dela ditt konto med hela familjen (upp till fem medlemmar) och man betalar en liten summa för varje användare man lägger till (49 kr i månaden). 

Bara gör det nu! Ladda hem appen och fyll semestern med läsning.

Utmattning – en sjukdom för prestationsprinsessor?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Lyssna på min nya bok!”

 1. Vet du om man måste vara online medan man lyssnar och därmed slukar upp sina mobilsurf GB? Älskar böcker men vill inte få slut på surf i ett nafs. 🤔

  1. Du kan ladda hem boken när du har tillgång till WIFI för att sedan lyssna på den när du är offline =)

  1. Det gäller till den 31a augusti så du behöver inte känna stress att uttnyttja erbjudandet precis nu =)

 2. Lyssnar på boken påväg till o från jobbet o den är så bra! Ni är så bra, härliga röster och stor igenkänning (tyvärr). Befann mig för förra våren, yrsel, hjärtklappning o sömnproblem. Tack vare vakna nära och kära som fångade upp mig har min återhämtning gått ganska fort (att lämna stan och byta jobb har också hjälpt). Men det är ett fortsatt arbete att lära sig att duga och tillåta sig själv att stanna upp. Så tack för en vacker, vemodig och viktig bok som kommer hjälpa mig framåt

 3. Gäller det även för mig som redan har testat bookbeat flrut och har ett inaktivt konto?
  Hur gör jag isåfall?

 4. Jag läser er bok i e-bokformat här på min soffa i USA. Smällde in i väggen för en månad sedan. Orkar knappt tvätt håret.
  Första gången jag blev utbränd var 2002 pga stressigt sjuksköterskejobb i Sverige. Denna gången pga stort engagemang från min sida att hjälpa min dotter med dyslexi och ett skolsystem här i USA som inte kan ett endaste dugg om hur man lär ett barn med dyslexi hur man skall läsa. Ett helt annat sätt än för barn utan dyslexi.
  Jag ville så väl och kämpade trots varningstecken.
  Så obehagligt detta är. Finns ej heller kunskap om utbrändhet i USA. De är fullständigt frågande. Så jag hoppas hitta hopp o tröst i er bok.

 5. bara så trist att man måste ha svenskt bankkort, för det har inte jag. paypal eller kreditkort från utlandet vore toppen om det fungerade. längtat efter ljudboken.