Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Sitt redo klockan 16 idag!”

 1. Spännande med nya kollektionen! Får jag fråga vilka storlekar du och Anna-Karin bär? Det kan vara till fin vägledning vid valet av storlek.
  Tack och lycka till!

 2. Har ställt klockan och ordnat barnvakt! Hittat 3 som ska bli mina… Hurra så snygg denna kollektionen är!

 3. Får hålla en tumme att det finns något kvar sedan. Kl. 16 står jag i kassan på mitt jobb.

 4. Så fina klänningar igen! Jag bor inte i Sverige, går det att beställa dem även om man bor i utlandet? Eller finns de till salu i någon butik i Stockholm? Dit jag förhoppningvis kan få resa snart. 😀

  Glad sommar o ha en skön semester! ☀️🌸☀️🌸☀️

 5. Har du något tips om var man kan sälja sin klänning vidare? Facebookgrupp eller liknande? Har en fin som hänger i garderoben, har dessvärre inte rätt kropp så trivs inte i den men tänker att jag gärna säljer den till nån intresserad.

 6. Om man ska haussa att kollektionssläppet sker på ett visst klockslag så mycket, bör man kanske se till att kläderna säljs på en sajt som klarar det och inte kraschar när man försöker handla. Suck! Ger upp nu när jag försökt handla i 25 min och det hela tiden blir error när man klickar på “slutför köp”.

  1. Ja, det blev helt galet tryck den här gången. Vi trodde vi var förberedda med extrainsatta resurser och allt. Ändå räckte det inte riktigt till. Jag är ledsen att det blev struligt och stressigt för dig. Det var verkligen inte vår önskan.

 7. Svårt att komma in på provrummets hemsida.
  Får svar att hemsidan är offline???
  Sett fram emot er nya kollektion.

  /Bästa hälsningar

 8. Jättefina klänningar! Är alla klänningarna i trikå? Det står i texten även på den ljusblå klänningen som uppges vara i vävd viscose.

 9. Det funkar inte fortfarande tyvärr. När jag har valt storlek står det “förhandsbeställ” och sedan går det inte att komma vidare när jag klickar där. Vill handla klänningen!

 10. Vad fantastiskt det vore om det på något sätt gick att ha ytterligare ett inslag av valmöjlighet att själv få koppla ihop klänningsmodell och tyg. Förstår om det inte går att göra så, men tanken dök upp utifrån att det vid slutförsäljning kan finns en andra chans att det går att sy upp fler efter förfrågan, om jag förstått saken rätt.
  Kollektionen är hur som helst jättefin!

 11. Underbara klänningar! Undrar om de även passar till litet större kroppar med kurvor? Era modeller ser ju fantastiska ut i klänningarna för de är så smala.

  1. Omlottklänningar brukar ha en förmåga att passa alla kroppar och trikå hjälper ju till med det.

 12. Den här kollektionen är så fin! Kommer det att komma in fler exemplar av klänningarna? Jag satt länge igår och försökte beställa och nu när sidan funkar igen så är den gröna med omlott som jag ville ha slutsåld. Skulle så himla gärna vilja ha den på en bröllopsfest i sommar!

  1. Anna, jag var också ute efter den gröna, försökte köpa den, men missade den pga att sidan inte fungerade. Hoppas att den dyker upp igen så att både du och jag får ett exemplar 🙂

   1. Och jag ville ha den gula men storlekarna tog slut snabbt! Hoppas också på att det kommer in fler, för även den gröna ser superfin ut. Hoppas det blir ett trevligt bröllop!