Fikalördag och bullbak

Eftersom det lackar mot lov (barnen blir lediga på onsdag) startade jag lördagsmorgonen med ett enormt bullbak. På sommarlovet vill jag att det ska finnas bullar i frysen och fikabröd i plåtburkarna. För oväntade besök och matsäck till stranden. Jag bakade två olika sorters bullar och experimenterade mig fram till båda. Folke älskar att baka så han hjälpte till han med.

När allt var jäst och gräddat var klockan efter lunch och då dukade vi upp för fika på verandan. Apelsinsaft med lätt mortlade svartvinbärsblad är en god blandning. I love Ecos apelsinsaft från ICA är den bästa!

Snart kom min vän och Folkes fröken Frida över. Han visade stolt upp sina nya shorts och t-shirt från Blaou för henne.

Efter en stund anslöt Jakob till fika, därefter min vän Ulrika och så småningom kom också Charlotte förbi. Älskar att ha en by full med folk jag tycker om.

Lovar att återkomma både med receptet på blåbärsbullarna och på äppelbullarna med rostad kokos. För det blev två riktiga pangrecept!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Fikalördag och bullbak”

  1. Vilken fin dag!

    Jag tycker det vore intressant om du skrev lite mer om Miss Clarity nu efter kollektionen är släppt. Eller släpper du det helt när kollektionen är ute? Tankar/ känslor om kundernas respons och att så mycket blev slutsålt direkt? Kommer det in fler av någon modell?