• annonssamarbete Länsförsäkringar Västerbotten •

Ett tryggare liv

Att samarbeta med företag är en förutsättning för att kunna driva den här bloggen. Och när jag letar samarbetspartners gräver jag där jag står. Vilka företag är jag själv en nöjd kund hos? Vilka delar mina värderingar? Vad kan vara relevant före mina följare att läsa om? Hos Länsförsäkringar Västerbotten är jag nöjd kund sedan många år tillbaka. Där finns mitt huslån, mina privata försäkringar, företagsförsäkringar och min företagsbank.

Jag valde Länsförsäkringar Västerbotten när jag var missnöjd med min förra bank och mitt försäkringsbolag. Deras bemötande och deras brist på etik. Så jag frågade pappa vad jag skulle välja istället. -Länsförsäkringar sa pappa utan att tveka. Han som alltid varit ett fan av kooperativt tänkande, hederlighet och rättvisa. Länsförsäkringar Västerbotten är nämligen kundägt, det är vi kunder
som tillsammans äger bolaget – ett försäkringskollektiv helt enkelt! Inga externa aktieägare med krav på lönsamhet och avkastning, utan ett gemensamt ansvarstagande för våra hus, grejer och bilar. Krockar du med bilen är det mina premier som hjälper till att betala reparationen, och om jag får en vattenskada i badrummet hjälper dina premier mig. Schysst delningsekonomi!

Därför är jag jätteglad att nu få samarbeta med dem här på bloggen.

Men alltså – är inte försäkringsfrågor skittråkigt att läsa om? Jo, men just därför! Hur många av oss har egentligen koll på försäkringsfrågor och villkor? Det känns ju som en djungel. Ändå finns det mycket vi själv kan göra och lära oss om hur man skademinimerar i sin vardag. Sånt du som läsare kan ha nytta av att veta. Oavsett vilket försäkringsbolag du själv har.

Tillsammans med Länsförsäkringar Västerbotten kommer jag framöver visa hur du kan förebygga skador i din bostad, din vardag – ja hela ditt liv. Göra det säkrare och tryggare. På ett enkelt och begripligt sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Ett tryggare liv”

 1. Hej, kanske dum fråga och du behöver inte svara. Har ni inte haft lån i JAK banken? Jag satt och funderade på den banken häromdagen och googla lite om den men fick tyvärr inget bra intryck. Jag ska nämligen byta bank från Nordea, då den banken är så jävla kass.

  1. Jodå när vi köpte huset tog vi lån där och var jättenöjda. Men det blev för dyrt när vi behövde låna lite mer pengar på huset. Har också haft Nordea och Swedbank som jag var sjukt missnöjd med

  2. Vi sparade i JAK och jag har varit smått engagerad i 15 år och jag och min man tog huslånet hos Handelsbanken och tycker att JAK passar bättre för lite mindre lån, iallafall för oss 🙂

 2. Ja, jag bytte också till Länsförsäkringar från en annan bank som jag var mycket missnöjd med. Det har jag aldrig ångrat!

 3. Mycket bra Clara!
  Har själv hela min ekonomi o alla försäkringar hos Länsförsäkringar Västerbotten.

 4. Heja Clara!
  Jag har hela min ekonomi o alla försäkringar hos LF Västerbotten. Så himla bra dom är. Alltid. Lätta att nå. Proffsiga o personliga medarbetare.

 5. Vilket fint samarbete, så skönt när bloggare/youtubers osv tänker igenom valet av samarbeten, det känns mer genuint rätt då, och det är också lättare som läsare att förstå att det faktiskt är något bra och inget som endast görs för pengar.

  Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att minska stigmatiseringen och tabun som fortfarande finns kvar. Ta hand om dig, kram! <3

 6. Vi har också Länsförsäkring (Länsförsäkringar Kronoberg) både som bank och försäkringsbolag, och det var också deras mäklare som hjälpte oss när vi köpte gården. Underbar personal och lättanvända verktyg i internetbanken. Det har varit väldigt skönt att de har varit så kunniga inom jordbruk och skog. Vi är jättenöjda!

 7. Låter som ett suveränt samarbete! Så himla gött när företagen fattar hur de ska samarbeta med influencers!

 8. Intressant!
  Har så dålig koll på banker, jag har haft samma hela livet.
  Är Länsförsäkringar alltså en bank där man kan ha sin privatekonomi också?

 9. Det är faktiskt beklämmande att min kommentar om Länsförsäkringar inte fick komma med.
  Faktum är att just LF har förstört livet för de drabbade som inte fick något hus. Det är inte okej att hymla om sådant viktig. Det är lite att leka med människor. Vi är många många som bytt bort Länsförsäkringar på grund av hur de behandlat Unni.

  1. Vi bytte från Länsförsäkringar Västerbotten till ett annat försäkringsbolag när vi köpte hus i en liten ort i södra Lappland. Vi vågade inte ha huset försäkrat via LF utifall olyckan skulle vara framme och vi inte skulle få ordentlig ersättning för huset. I samband med köpet bytte vi även bort dem som bank efter dåligt bemötande.

 10. Intressant att läsa om hur du väljer samarbeten. Vore också intressant att läsa vad du tänker om ditt samarbete med KRY. Var det också deras “kooperativt tänkande, hederlighet och rättvisa” som fick dig att välja det samarbetet? För där är det en privat aktör som tar våra kollektiva skattepengar bort från den offentliga vården och ner i sina egna fickor. Vore mycket intressant att höra hur du ser på det! :)))

  1. Att hitta en lucka på marknaden och lyckas skapa kundnytta där det finns ett behov – det kan jag inte se som automatiskt fel eller omoraliskt. Uppenbarligen behöver fler än mig kontakt med läkare på enklare sätt än vad som idag är möjligt med traditionella vårdcentraler. Ja, det finns stor utvecklingspotential inom skattefinansierad vård för att göra den mer tillgänglig. Menjag kan inte se varför vi som patienter ska få lida för att vi använder en lösning som funkar för oss – även om den gör att skattepengar kan komma privata aktörer till godo. Det känns ju snarare som en fråga för lagstiftare och landsting att hantera – än för den enskilde patienten. Som ex vis inte lyckas fä tid på sin överbelastade vårcentral, har fem-tio mil till närmsta läkare eller saknar förtroendet för stafettläkarna som är de enda som är beredda att jobba i glesbygden.