Kräftskiva

Igår kväll hade vi kräftskiva här hemma. Vi bjöd in min vän Elina med familj.

Vi testade både färska svenska kräftor och kinesiska. På grund av osedvanligt goda kinesiska kräftor blev det nästan jämnt lopp.

Räkor måste man också ha. För att fylla magen lite extra.

Det var ljummet ute så vi dukade på verandan. Och jag dekorerade bordet med små rönnbärskvistar. Tycker det matchar så fint till kräftornas illröda färg.

Elina skrämde slag på oss när hon skulle öppna bubblet. Och jag som hade tänkt dokumentera hela kvällen glömde tid och rum, slafsade kräftor och surrade och kom inte ihåg att ta upp kameran en enda gång. Ett tecken på en lyckad kväll!

Nåja här är fler inspirationsbilder från tidigare skiva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Kräftskiva”

  1. Hej Clara!
    Vilket alkoholfritt bubbel gillar du bäst? Jag har hittills inte hittat något bra alternativ att ha hemma och bjuda på?

    Mvh
    Alexandra

    1. Det finns en fransk äppelcider/must på systemet som är god! Den står under alkoholfritt 🙂

  2. Hej Clara! Jag har ett svagt minne av att du bad om bästa tipsen att få barnen att äta grönsaker i något inlägg. Och kanske att det var en tävling kopplat till det? Nu kan jag ju läsa igenom alla kommentarer på inlägget, men eftersom jag är lite lat tänkte jag att det vore roligt om du ville sammanställa de bästa tipsen i ett blogginlägg någon gång under hösten? Stort grattis till graviditeten, och kämpa på! Minns den där tröttheten som inte går att jämföra med något annat. Styrkekramar, snart går den (hoppeligen) över! Kram <3