Ses vi i Skellefteå? #hjälpjagärutmattad

Måndag kl 19.15 är jag och Erica på plats i Skellefteå för att prata om utmattning och hur vi blivit friskare av att dela våra berättelser med varandra och med andra. Det ska bli jättekul att berätta om boken och lyfta berättelser som finns under #hjälpjagärutmattad.

Vår föreläsning är en del av den så kallade Psykeveckan här i Västerbotten, en hel vecka då olika orter här i länet ordnar intressanta arrangemang för att lyfta frågor om psykisk ohälsa.

Om du är i Skellefteå måndag kväll,  kom gärna till Campus, Forumsalen vid sjubläcket.  Vill du ha en signerad bok så fixar vi självklart det!

En ny chans  finns förresten tisdag 6 november då Erica är på Dragonskolan i Umeå kl 15 för att berätta om sprängkraften i hashtaggen och på fredag 9 november kl 12.30 på Stockholmsmässan då hon är med i en utmattningspanel. Hoppas vi ses!

Bokomslaget till boken Hjälp jag är utmattad med lutande text.

Foto: Kajsa Göransson (översta bild).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Ses vi i Skellefteå? #hjälpjagärutmattad”

  1. Hade jag fått veta det tidigare hade jag åkt till Skellefteå enbart för att lyssna på er, men nu har jag hunnit lova bort mig =)

  2. Lycka till med föreläsningen och hälsa schtaaan från mig! Bra grej med Psykevecka låter det som.

  3. Åh tänk om ni gått ut med Skellefteå lite tidigare 🙈 Fast det kanske skulle ge en anstormning ni inte vill ha 😉

  4. Hej!

    Jag är en 26-årig bibliotekarie som blev utbränd förra året. Under sommaren började jag känna av samma stressymptom och blev sjukskriven en period igen för att skydda mig själv från ytterligare utbrändhet. Nu jobbar jag 75% och försöker balansera rätt med jobb, vardag, hälsa, kost etc. Men det är svårt, väggen kom med ett nytt typ av mörker jag inte upplevt tidigare och det känns ibland svårt att skaka av sig det. Oro inför hur det ska gå i framtiden. Nu till min fråga: hur har du ändrat ditt liv sedan du blev utbränd? Vad brukar du försöka göra annorlunda? Har man varit där en gång vill man aldrig tillbaka, ju.

    Tack för en fin blogg, ser fram emot att läsa boken! Kram Lisa

  5. Åh, finns det något evenemang för detta? Hittar inte under Psykeveckans facebook…Vore fint att kunna dela detta till vänner en vet borde gå (själv är jag på möte)!

  6. Har längtat så länge efter att lyssna på er två, och nu äntligen ikväll! Känns så fantastiskt roligt och viktigt. Lycka till!