Bättre sortens tisdagsmorgon

I måndagskväll var jag och Annakarin på kontoret och julpyntade. Ja, lite i tidigaste laget för julstjärnor kanske. Men vi kunde inte bärga oss. Vårt underbara kontor är som mysigast under vinterhalvåret och särskilt vid jul! Vi skyltade om med våra böcker i skyltfönstret.

Och på tisdagsmorgonen hade vi en unconference i lokalen. Vi dukade fram glögg, pepparkakor, saffransbullar och lite annat smått och gott. Och så bjöd vi in alla personer som sitter där tillsammans med oss. Det är en sådana häftiga samling! En arkitekt, fotograf, inredare, konstnär, formgivare, hälsocoach, byggnadsvårdare, radioproducent, skådespelerska och många, många fler spännande personer.

Som alltid när vi ses blir ljudvolymen hög och samtalen böljande.

Älskar vårt färgstarka, varma ombonade kontor. Arbetar alltid så bra här och får så mycket gjort!

Det är inrett med antik- och loppisfynd från golv till tak!

Jag vräkte i mig lussekatter – lycklig över att äntligen få saffranskvoten fylld!

Fotograf-Cornelia hade med sig sin underbara dotter och jag fick ett hemskt bebislängt! Mysigt att snart ha en egen igen.

Och när vi fikat och surrat en lång stund föreläste jag och Annakarin om hur vi byggt upp Miss Clarity, hur vi jobbar med kampanjdriven försäljning och om våra lärdomar av att ha drivit eget i åtta år.

Så himla härlig tisdagsmorgon. Är så glad för kontoret och alla underbara personer som befolkar det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Bättre sortens tisdagsmorgon”

  1. Verkligen fint och stämningsfullt kontor.
    Kan du inte presentera de som jobbar där lite närmre? Eller har du gjort det?
    Vore väldigt kul och inspirerande!