• Innehåller reklam för Miss Clarity •

Strax dax!

På fredag smäller det! Då lanserar vi Miss Claritys vinterkollektion. Flera fina print och färgtällningar på våra klassiska modeller Kerstin, Karin, Marianne och Astrid.

Men också flera nya klänningsmodeller. Som den här fina, vävda omlotten vars print också kommer som Kimono.

Det är nog min favorit i kollektionen!

Som ni ser funkar våra klänningar lika bra för vanliga magar som för bebisrunda. Och för första gången har vi tagit fram en enfärgad modell, efter önskemål från er kunder. Det blev en buteljgrön Astrid med knut i sidan.

Hoppas ni alla ska hitta något ni tycker om! Klockan 16.00 på Provrummet.se smäller det – då finns hela kollektionen till försäljning!

(Och stort tack till proffsiga Carolina Carlbom för glam till plåtningen!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Strax dax!”

 1. En kommentar helt frånkopplat inläggets innehåll, men! Wow vad fint ditt hår är på dessa bilder, färgen är fantastisk! Då jag till min fasa börjar upptäcka fler och fler grå strån (28 år gammal 😱) så undrar jag om du är välsignad med så fin egne hårfärg eller om det är färgat? OM det är färgat, rekomendation på så nära på giftfri hårfärgning man kan komma? Kanske lång och tradig fråga men jag undrar verkligen 🙂

 2. Så vackert! Omåttligt sugen på den AnnaKarin har på sig på första bilden 😀 Jag är så glad att min Miss Clarity-klänning passade under (i stort sett) hela min graviditet! Men nu är bebisen ute!

 3. Så herlige kjoler/klänningar💛👏🏻! Likte spesielt kjolen du hadde på siste bildet. To ting jeg lurer på. Kan kjolene bestilles til Norge? Ca hva kommer de å koste?

 4. Grattis! Alltid lika fina klänningar, modeller för de flesta, fina färger och mönster. Finns det någonstans eller sätt att köpa gamla klänningar? Provrummet.se har endast några fåtal kvar och jag letar efter en fin modell i blått med vita fåglar på. Tips mottages!

  1. Inte Clara men jag hade ställt in bevakning på Tradera och Blocket. Tror nämligen inte de går att få tag i på annat sätt än second hand ☺️

 5. Kan ha missat det, jag efterlyste receptet på din brunkål i ugn, lät ju gott och enkelt. Perfekt med sånt man kan stoppa i ugn. Jag har ännu inte kokt någon skinka och har då inget skinkspad.

 6. Helt underbara bilder! Är det jag som är knasig eller saknas Anna-Karins gröna? Ser den inte på Provrummet. Är så vacker!
  Mvh Maria

 7. haha! såg bild nummer tre som att det var nakna ben först och tyckte de var lite flammiga men solbrända…insåg sedan att det var dina boots…hahaha!