• innehåller reklam för Miss Clarity •

En vanlig arbetsdag

Igår hade jag en heldag på mitt älskade kontor Lidström & Nyberg! Det är så mysigt att komma dit på morgonen. Tända massa stearinljus, alla små lampor, sätta på tevatten och sjunka ner i vår röda soffa. På schemat stod en workshop för Svensk Handel – tillsammans med chefer från Sveriges absolut största inrednings och klädföretag. Annakarin förevigade mig på farstubron i min favoritklänning Sofie från den nya kollektionen från Miss Clarity. I vävd kvalitet – tyget är helt magiskt och faller så fint!

Ute snöade det lovikavantar.

Inne var det varmt och ombonat.

Annakarin var tjusig i vår nya klänningsmodell Annika. Alla våra klänningar har fått namn efter viktiga kvinnor i våra liv. Som Erica, Marianne, Paulina, Greta…

Vi ägnade lunchen åt att välja ut tygprover till vårens kollektion. Finns så mycket vackert att man blir alldeles nipprig! Vackra mönster är 80 procent av meningen med livet.

På kontoret var också min kära Ulrika som är superduktig arkitekt och ritade vår glasveranda. Och så Petra som är före detta elitsoldat med den häftigaste levnadshistorien (ni kommer garanterat se mycket av henne i media framöver!) men som numera är föreläsare och personlig tränare.

Jag tänkte passa på att tipsa om Miss Claritys återförsäljare – ifall ni vill prova i butik och inte vill köpa online, alltså. I dagsläget finns vi hos

Bigaro, Umeå

Pralin, Linköping

Cissi & Selma, Stockholm

Paus hos Jeanette,  Lycksele

Beckmans, Stallarholmen

Ellen’s Corner, Vallentuna

Fiorina. Vänersborg

Ronström, Västerås

Folk, Malmö

Nystedts kläder, Malå

Din Väska & kläder i Enköping

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “En vanlig arbetsdag”

 1. Har precis köpt den klänning Anna-Karin har på sig. Så väldigt nöjd med det köpet! Toppenfin vardagsklänning (ja, eller funkar såklart till fest också).

 2. Ni har sååå fina klänningar! Jag undrar, funkar Astrid med gravidmage? Tycker den är så snygg, och jag gillar inte riktigt v-ringat…

 3. Åhhh så bra att ni har återförsäljare, det visste jag inte! Jag har tvekat så länge på att köpa en klänning eftersom jag inte vet om längden kommer passa på mig, men nu kan jag ju bara gå och prova. Tack <3

  1. Ja, vi har funderar på det i våra vävda modeller 🙂 Men de flesta är av trikå och då funkar det mindre bra med fickor tyvärr

 4. Härligt! Ska till Malmö i helgen och prova så jag vet vilken storlek som passar. Är någon av modellerna mindre eller större i storlek än någon annan? Och finns det möjlighet att handla online med leverans till Danmark?

  1. Man kan beställa till Danmark! Det har jag gjort. Det står om frakt på Provrummets hemsida!

   1. Heja! Har just varit i malmö och är nu stolt ägare av min första miss clarity klänning 😄 och nu när jag vet min storlek lär det bli fler online så småningom!

 5. Åh, vilken underbar klänning ANNIKA är!
  Jag älskar blått, och denblå färgen….wow alltså!