• innehåller reklam för Miss Clarity •

Nya favoriter

Jag är så peppad – för nästa fredag släpper Annakarin och jag några nya klänningar från Miss Clarity. Det stora vårsläppet sker egentligen i mars men vi kunde helt enkelt inte bärga oss tills dess. Så först kommer ett litet minisläpp med tre olika modeller.

Jag och Annakarin bor i dessa klänningar just nu. (Nåja, de gånger jag orkar kliva ur långkalsongerna och morgonrocken i alla fall). Och som ni ser så funkar omlotten alldeles utmärkt även till en stor mage i tredje trimestern. Ännu bättre kommer den funka att amma i. Har bara tagit den i L istället för M som jag brukar. Men eftersom våra klänningar är skurna med generös omlott i kjolen, och extra tyg i urringningen så räcker de bra också till ett preggo.

Som tidigare så arbetar vi med duktiga MUAn Carolina Carlbom. Hon får mig alltid att känna mig så fin. Och hon lyckades trolla både med min anemiska ansiktsfärg och mina ostyriga hårtestar till plåtningen. Fotograf var underbara Lisalove – vår norrländska stolthet som skapar sådan magi i sina bilder. Kolla in hennes instagram!

Klänningarna kommer i vanlig ordning säljas via provrummet.se och släpps alltså den 8/2 februari. Minisläppet kommer bara finnas tillgängligt online – medan det större vårsläppet i mars också kommer finnas hos återförsäljare i fysiska butiker. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Nya favoriter”

 1. Så fina! 😍 jag gillar speciellt den gröna!
  Undrar dock om ni har ändrat storlekarna något? Jag har tidigare beställt klänningar i S, och de har passat perfekt! Men nu när jag beställde en från förra kollektionen (den mörkblå omlottklänningen med gula blommor) så var det ganska ont om tyg för kjolen, och den sitter tajtare än de andra jag har.

  1. Hoppar med ett litet svar i väntan på svar från Clara:) Kanske du har olika modeller? Jag har olika storlekar i modellerna Karin och Kerstin, i Kerstin som har mer vidd i kjolen passandet bättre med en storlek mindre än i Karin.

   1. Tack för att du svarar Jenny! Tänkte precis skriva samma sak =) kanske har du klänningar i olika modeller? Karin är tightare över nederdelen (mer som en pennkjol) medan Kerstin är vidare. Allra vidast är Greta som har riktigt snurr i kjolen. Är man lite åt det kurvigare hållet så brukar man föredra Kerstin medan kvinnor med mer “rak” kropp brukar gilla Karin! Hoppas detta svar var till hjälp och vad roligt att ni båda är kunder till Miss Clarity!

 2. Tack för en förträfflig dag och den gästvänlighet du bjöd på! Kändes samspelt och roligt att arbeta ihop med dig och Annakarin. Fabulöst helt enkelt! <3

 3. Vilka fantastiska klänningar. Tycker det är bra att de är så generösa i sin modell. Ska man ta sin vanliga storlek eller ska man gå ner en storlek om man ligger precis mitt emellan?

 4. Åh, mörkgrön och prickig! Ljuvligt! Den här gången får det nog bli en klänning, för det där är ju både färg och mönster som jag gillar!

 5. Hej!

  Jag älskar verkligen mina miss clarity klänningar, Astrid är min favorit! Har lämnat alla andra klänningar som bott i min garderob till återbruk. Men vill lämna ett önskemål/förslag.
  Köpte en Kerstin omlott förra släppet för jag ville ha den att amma i. Pga stor byst innan och ännu större när de nu göder bebisen (samt extremt svårt att hitta någon typ av (åt)sittande amning-bh/topp) får jag inte till knixen i omlotten så jag känner mig bekvämt klädd.
  En omlottklänning har såklart en V-ringande funktion men borde inte ni kunniga designers kunna laborera med att ta fram en modell som är omlott men möjliggör att man blir mer klädd upptill, över bröstbenet?
  Möjligtvis smal målgrupp men förhoppningsvis en intressant utmaning och möjlig utveckling av ert fantastiska projekt.

  Finns det någon mail för att kontakta miss clarity? Ni har tidigare skrivit att ni får in mycket önskemål och förslag på färger och modeller. Jag vill också hissa och ge förslag men har inte Facebook eller Instagram.

  Kul med nya släpp!

  1. Hej Ida och tack för återkopplingen!
   Vilket sammanträffande att du uttrycker just det önskemålet, vi har nämligen precis gjort en justering som vi tror kan vara det du efterfrågar 🙂

   Vill du nå oss skriver du en rad till: info@missclarity.se

   Trevlig helg!
   Annakarin

   1. Åh, tack för svar och vad roligt att ni redan gått i dessa funderationer. Blir såklart ännu mer nyfiken på nästa lansering!

 6. Väldigt vackra. Ett förslag: kan ni inte byta ut ordet “limiterad” på Miss Claritys hemsida mot “begränsad”?

 7. När och var i Umeå släpps klänningarna hos fysiska återförsäljare? Är uppe i samband med LittFest och skumme såååå gärna vilja prova och kanske slå till på min första miss clarity klänning.