Nu blir det pocket!

Jag är så glad för att min och Ericas bok Hjälp jag är utmattad nu ska bli pocket. (Eller nu och nu förresten. Det dröjer ända till oktober). Men jag vet att boken på vissa bibliotek har haft en kölista på 150 personer. Det känns ju lite orimligt faktiskt – så det är bra att den kommer som pocket så att fler har råd att köpa ett eget exemplar. Kan förresten tipsa om att den också finns som ljudbok. Det är jag och Erica som läst in den.

Även om boken kommer först i oktober har omslaget har blivit klart nu. Det är himla svårt att göra omslag som ska funka online och verkligen synas på webbshopparnas små bilder. Omslaget måste sticka ut och vara lätt att känna igen. Samtidigt som det såklart måste vara fint. Men här tror jag vi hittat rätt. Omslaget på den inbundna boken var ju brandgult men med samma typsnitt och det älskade vi. Men att få nytt omslag känns nästan som att få en helt ny bok igen!

Det känns så konstigt förresten. För första gången sedan 2010 har jag ingen ny bok på gång. Jag hade egentligen tänkt ägna januari och februari åt ett nytt bokprojekt – istället blev jag sjukskriven på grund av graviditeten. Så nu ligger den idén i malpåse tills vidare. Vi får se när jag orkar ta tag i den. Lite skönt är det också, att inte behöva tänka bok just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Nu blir det pocket!”

    1. Precis min tanke också! Störde mig på det en massa. Annars är det ett riktigt bra pocketomslag, och så roligt att den kommer som pocket!

  1. Det har inte riktigt med inlägget att göra, men en sak jag har funderat på är när du (och andra bloggare) skriver om att ni har något nytt, hemligt projekt på gång. Det är både spännande och frustrerande för oss läsare. Hjärnan sätter direkt igång och börjar gissa och spekulera. Därför skulle det vara roligt om du, när du väl kan blogga och berätta om projektet, kunde länka till de inlägg där du har nämnt projektet innan du kunde berätta allt. Så att cirkeln sluts och vi kan dela din förväntan om än så i efterhand. Förstå mig rätt, jag gillar verkligen när du nämner nya projekt innan du kan berätta allt – så fortsätt med det! Kanske har du nämnt detta boksläpp tidigare utan att kunna/vilja säga allt?

  2. Älskar er bok. Lyssnade på den förra våren innan jag gick in i väggen. Som ett led i att inte gå in i väggen.

    Men ändå så kraschade jag in i den under hösten. Men jag tror att tack vare att jag läst boken så fattade jag att jag var där i någorlunda tid. Annars hade jag nog tryckt undan känslan av utmattning nån månad till. Nu har jag köpt boken o läst den också. O jag hoppas att vägen tillbaka inte blir så fruktansvärt lång 😔