För dig som saknar Erica

Varje gång Erica figurerar här på bloggen är det några som hälsar att de saknar henne. Det förstår jag verkligen – för efter hundra poddavsnitt lär man ju faktiskt känna någon och vänja sig vid att regelbundet få höra deras röst. Som tur är så gör Erica en del inhopp i etern – även om vår egen podd för närvarande är vilande. Dels är hon spanare i P4 varje fredag – men också en av rösterna i Tankar för dagen. Ett av mina favoritprogram i P1!

Det finns flera tänkvärda avsnitt att lyssna på – här är några av mina favoriter. Det första är lite extra fint och vemodigt. Särskilt om du lyssnade på En Underbar Pod och kommer ihåg alla avsnitt vi spelade in från Ericas hundra år gamla sommarhus…

Mitt hus ville vara ifred

Vilken punkt är viktigast

En främmande kvinnas inköpslista

Helad av en hårdsminkad viking

Förresten kan du också följa Erica på @iccodahlgren på instagram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “För dig som saknar Erica”

 1. Åh Erica! Saknar era röster, er humor, era reflektioner. Ta den tid behöver nu med barnet. Men jag hoppas era röster kommer tillbaka i podcast senare!

 2. Åh, Tankar för dagen var också min favorit när jag fortfarande jobbade. Så bra att börja dagen med. För när det programmet var slut var det dags för mig att gå till jobbet.
  Nu är jag pensionär sedan några år… och har inte längre väckarklockan på ringning. Dessutom är programmet tidigarelagt.
  Kan förstås lyssna när som helst via datorn… men det blir liksom inte av och inte samma sak

  Hade gärna velat höra Erica där. Hm… får fixa till det här alltså.

 3. Jag blir så lugn av era röster. När jag mådde som allra sämst och hamnade på psykakuten låg jag i sängen hemma sen och lyssnade igenom nästan vartenda avsnitt. Som två snälla, roliga och när det krävs vassa storasystrar.
  Man kan nog sammanfatta det med: jag blir lugn.
  Så tack för er fina podd, ni är viktiga <3

 4. Härligt! Ska absolut lyssna, tillhör dem som saknar både podden och Erica.