Bra saker senaste dagarna

Värmen har återvänt och med den har lövsprickningen börjat.

Erica kom förbi och hälsade på Ulf. Och så jobbade vi och kom på roliga ideér tillsammans. Har saknat henne <3

Vi har haft matlag hemma hos oss. Jag gjorde min vrålgoda gnocchi och kvällen var så ljus att vi stannade uppe tills det nästan var natt. Ingen förstod hur sent det blivit. Allra minst barnen, som härjade och hade roligt.

Jag lyckades matcha tröjan och ögonen helt perfekt.

Barnen har varit lediga från skolan och spelat fotboll och klättrat i träd.

Och sedan sovit middag alla tre. Eftersom det sena matlaget kvällen innan gjort dem fullkomligt utpumpade.

Vi har ätit middag ute för första gången.

Enklast möjliga. Varmkorv med bröd. Men det är ju SÅ GOTT!

Och Elle kom förbi för att äta.

Och så har jag bakat. Älskar mastodont-bak. Jag har gjort hallongrottor, kärleksmums, butterkaka och tre tårtor. Vi ska ha barnvälsignelse till helgen så det är mycket som ska förberedas.

Ja. Sådana bra saker har skett de senaste dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Bra saker senaste dagarna”

 1. Tyckte först det var självaste prins Kalle-Philip som kommit på besök till ditt kök!

  1. I en del frikyrkor som inte har barndop (utan vuxendop) har man istället en enklare ceremoni som kallas barnvälsignelse.

  2. I de flesta frikyrkor döper man inte bebisar eftersom man menar att dopet skall vara ett frivilligt val för varje människa baserat på den personliga trosbekännelsen. Men man välkomnar de nyfödda barnen till världen, familjen och församlingen genom att be om Guds välsignelse och beskydd över dem i en barnvälsignelse. Det brukar vara jättefint.

 2. Vilken underbar energi du har <3 fattar inte hur du orkar. Tack för dina fina inlägg o lycka till med förberedelserna inför barnvälsignelsen. Pst den där Ulf är ju en riktig sötonge. Tänk när tjejerna börjar springa hos er 😀

 3. Alltså! Du har så himla vacker hårfärg. Den passar så fint med alla dina färger. Du är grym Clara!

 4. Önskeinlägg! Du har ofta fint nagellack (som i detta inlägg 😍), ibland i lite oväntade kombinationer med färgen på kläderna, men ack så snyggt det kan bli då. Flera gånger har jag blivit inspirerad av färgen på ditt nagellack och sprungit (nåja) och köpt liknande. Nu stundar bästa nagellackssäsongen om man har tur att få lite fin färg på händerna.. Kanske har du i ditt bildarkiv godbitar att bju’ på? 💅☺️

 5. Jag har lagat gnocchireceptet två gånger på en vecka, så oootroligt gott! Vill aldrig äta nåt annat egentligen…tack!

 6. Hoppas det blir en fin barnvälsignelse ❤

  Jag saknar verkligen också Erica från podden! Hon kändes liksom som en härlig storasyster som jag aldrig träffat haha! Blir nästan ledsen över att hon är borta från mitt liv, hur absurt det än låter. Jag hoppas för min egen skull att podden återuppstår om nåt år eller två. För din skull Clara önskar jag bara en underbar bebistid med er bedårande lille Ulf!

 7. Hello Clara, what do you do with your hair? I like when it’s a little bit wavy!
  Ulf is adorable <3!

  Greetings from your long time reader from Zagreb, Croatia 🙂

  Ivana

 8. Hej!
  Jag tycker alltid du tar så fina bilder. Jag ska köpa en systemkamera och behöver tips. Vad har du för kamera? Mvh Terese