Herregud vad trött jag är efter en hel dags plåtande. Sov fyra timmar natten till igår och steg sedan upp tidigt på morgonen och satte igång med förberedelser. Annakarin anslöt efter jobbet och vi brände av bilder på hela sommarsläppet av Miss Clarity.

Jag hade tänkt lägga mig tidigt ikväll, typ vid nio. Men nu är klockan istället ett på natten. Blev sittande med Jakob i flera timmar vid kvällsfikat. Vi hamnade i ett sånt där prat-il som vi gör då och då. Något som jag föll för när vi blev ihop för fjorton år sedan och som jag fortfarande älskar. Att vi har så mycket att diskutera. Vi tänker tillräckligt olika för att det ska bli intressant. Och tillräckligt lika för att det avvikande inte ska kännas jobbigt eller läskigt. Och att vi utvecklas på olika håll och sedan tar med det där vi läser, hör i en podd eller pratar om med våra vännner, tillbaka till vårt ständigt pågående samtal. Det tycker jag så mycket om.

Men nu är det dags för mig att sova. Krypa ner bredvid Ulf och hoppas att han inte genast vaknar för att amma. Majnatten är som en tavla utanför fönstret. Det är orimligt ljust. Men jag kommer verkligen inte dra ner rullgardinerna och missa alltihop. Vill somna och vakna till den här tavlan.