Allt är förlåtet

Vilken råkall, regnig och ruggig måndag. Stod framför fönstret och lagade middag. Kände vinden, isande genom rutan. Sörplade kycklingnsoppa med koriander och virade ullfilten tätt kring kroppen.

Men nu har dimman sänkt sig. Och allt har kommit till ro.

Alla barn sover. Jakob är i stan och träffar en kompis. Jag ska göra prickigkorvsmörgåsar och varm choklad och sitta här i min ensamhet. Imorgon kommer värmen och solen tillbaka. Efter tretton dagars frånvaro. Det ska gå från sju grader till tjugotvå.

Allt är förlåtet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Allt är förlåtet”

      1. Å. Det gör mig så oerhört glad att höra. Och peppad på att blogga ännu mera. Tack Emma och Fanny <3

  1. Men jag smäller av! Prickigkorvmackor med chockladdryck, yaaaas! Detta måste införskaffas idag, fytusan vad gött. Mackrill i tomatsås på rostbröd och chokladdricka är ju inte heller att leka med. Mums vilken nostalgi!

    1. Eller hur! Det där med makrill på rostbröd har jag dock aldrig testat. Känns väldigt Göteborg . av någon anledning =)

  2. Igår blev jag sur på vädret på min promenad. När jag kom hem lm gav jag därför inte mer jord till min nya pion. I protest gick jag in. Oklart vem jag tror denna protest drabbar, då det är blott jag och min nya pion som berörs.
    Idag är det som ett nytt liv! Ska ut i trädgården sen.