• annonssamarbete Albert •

Testa Albert gratis hela sommaren!

Matteappen Albert har jag skrivit om flera gånger förut. Målet med Albert är att göra inlärningen roligare och enklare och hjälpa elever till bättre skolresultat.

En härlig nyhet är att Albert nu erbjuder gratis sommalovsskola fram till 20 augusti. För alla barn i Sverige. Perfekt hjärngympa, när inte så många andra uppgifter pockar på uppmärksamheten.

Albert är en svensk uppfinning som förutom att fungera som ett mattespel – också är en virtuell mattelärare. När barnet kör fast med matten kan Albert pedagogiskt förklara och hjälpa att hitta lösningen.

Albert är anpassad för barn mellan 3-16 år. Ungar i alla åldrar kan använda tjänsten. Albert är kopplad till läroplanen och vet vilka mål barnet behöver uppnå. Men ungarna kan också själv välja vad de vill öva mer på.

Bertil kämpar på med klockan just nu. Viktigt att kunna såklart, men jobbigt för oss att han börjar bli så bra, hehe. För nu funkar det inte längre att hävda att det läggdags en hel timme tidigare än i vanliga fall. Han kontrollerar själv sanningshalten i påståendet.

Vill du använda möjligheten till gratis Albert fram till 20e augusti? Läs mer och kom igång här för att nyttja erbjudandet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Testa Albert gratis hela sommaren!”

 1. Hej Clara,

  Läste att ni har städat och såpskurat golv. Tycker att det är lite deppigt här i Stockholm när folk som röstar rött och grönt nyttjar rut-tjänster och inte städar själva och därmed bidrar till att upprätthålla efterfrågan på skatteavdrag för välbeställda. Vet du hur vanligt det är i era trakter? Hur går diskussionen?

   1. Jag förstår inte vad det är för fel. Länken funkar utmärkt från min dator samt min webbredaktörs som jag bett kolla. Adressen är i alla fall hejalbert.se/sommar – testa den istället! 💚

  1. 1 vad har såpskurat golv med Rut att göra ?
   Kan man inte utnyttja RUT om man har såpskurat golv HA HA ?
   2 Spelar det någon roll vilken partifärg man tillhör om man utnyttjar RUT ?
   3 Det var faktisk Sossarna som införskaffade RUT & ROT

   1. 1. Såpskurat golv som i städning och städning kan man betala för med rut.
    2. Ja. Det handlar om värderingar.
    3. Nej. Det var Alliansen.

 2. Trist att de ändå vill ha konto r osv så jag måste komma ihåg att säga upp det!? Kan man inte bara få prova något Utan att binda sig och sen glömma att hinna säga upp?

  1. Hej Petra!

   Sätt en påminnelse i kalendern när du startar ett konto, bara ett enkelt tips. Men vi hoppas självklart att Albert kan hjälpa dina barn att förstå matematiken lättare och är därför värt att ha ett konto!

   Ha en fortsatt bra dag!