Igår hade jag en himla bra och mysig fredag. Erica kom nämligen hit. För att planera något vi tänkt börja med i slutet av oktober och är VÄLDIGT peppade på. Några gissningar? 😉

Erica hade med sig kanelbullar

Och jag skrev så det rasslade och gjorde en planering. Observera tjocksockarna ihop med leopardkjolen.

Sedan kom världens snöfall och vi skyndade ut för att föreviga Ulfs första. Tyvärr gick det inte att fånga så bra på bild för flingorna var så flyktiga. Ulfs inställning till vinter blev dock tydlig.

När jag och Erica jobbat färdigt hämtade jag barnen på förskolan och mötte upp farmor i stan och för att åka till badhuset. Där stannade vi tills åtta på kvällen. Ulf badade i fyra timmar utan en enda sur min. Inställningen till badhus och tropisk värme blev tydlig.

Hoppas ni får en härlig helg allihop!