Toppenfredag

Igår hade jag en himla bra och mysig fredag. Erica kom nämligen hit. För att planera något vi tänkt börja med i slutet av oktober och är VÄLDIGT peppade på. Några gissningar? 😉

Erica hade med sig kanelbullar

Och jag skrev så det rasslade och gjorde en planering. Observera tjocksockarna ihop med leopardkjolen.

Sedan kom världens snöfall och vi skyndade ut för att föreviga Ulfs första. Tyvärr gick det inte att fånga så bra på bild för flingorna var så flyktiga. Ulfs inställning till vinter blev dock tydlig.

När jag och Erica jobbat färdigt hämtade jag barnen på förskolan och mötte upp farmor i stan och för att åka till badhuset. Där stannade vi tills åtta på kvällen. Ulf badade i fyra timmar utan en enda sur min. Inställningen till badhus och tropisk värme blev tydlig.

Hoppas ni får en härlig helg allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

71 kommentarer på “Toppenfredag”

 1. Hoppas, hoppas att det är er fantastiska podd drar igång igen! Har saknat den väldigt mycket och ännu inte hittat någon annan i podd djungeln att prenumerera på…. väntar med spänning!

 2. Jamen vågar man gissa att det är podd?
  Har längtat så och har lyssnar flera gånger på många av era avsnitt. Hoppas hoppas ❤

 3. Ska nu börja podda igen? Nu blev jag väldigt nyfiken😊 du får lova att avslöja snart! Jag ska försöka att inte blir allt för exalterad 🤗

 4. Åh hoppas det är podden! Längtar så mycket efter den och lyssnar om alla gamla avsnitt för tredje gången 😊

 5. Åh, ska ni väcka upp podden?! Blir så glad! Den är något utöver det vanliga. Hoppas!!!!

 6. Ska ni börja PODDA igen??!! 😀 Hoppas!!! 🥰 Gulliga Ulf, det måste kännas märkligt med kyla och snö!

 7. Om jag får önska så hoppas jag verkligen att det är dags för en underbar pod!!!! 😀 Varit sjuk ett par dagar denna vecka och har sträcklyssnat på måånga avsnitt av en underbar pod för att återhämta mig och samla energi. Tackar er för en mysig, härlig och underhållande pod! Trevlig hösthelg till er!

 8. Ska ni börja med podda igen?! Dra mig ner för källarbacken vad lycklig jag blir! Kram på er båda

 9. Fantastiskt om det är en ny säsong av podden! Har i tillfrisknandet från utmattning lyssnat om alla avsnitt och samtidigt pysslat med handarbete. Tryggt och vilsamt. Tack för ert arbete 💚

 10. Hoppas, hoppas att ni ska återuppta podden! 😃Annars kanske det är nån fler bok på G?

 11. Hej Clara! Jag skulle vilja önska (ännu) ett inlägg om föräldraskapet och livet med barn (har älskat dina tidigare inlägg på detta ämne!)
  Skulle vilja höra lite om hur du ser på rutiner och nästan framförallt brutna rutiner med dina barn. Tänker på att ni är på badhuset till klockan åtta, att barnen ganska ofta är vakna sent när ni träffas med matlaget osv. Det låter så himla härligt att ha en så avslappnad inställning till rutiner och jag önskar att jag också kunde våga göra så med mina barn!
  Jag har två barn på 1 och 4 år och känner att jag i motsats till dig klamrar mig stenhårt fast vid rutiner kring mat och sömn och inbillar mig ofta att allt går åt skogen om vi inte följer rutinerna (gnälliga utsvultna barn, nätter utan sömn osv osv) detta händer ju inte i verkligheten men jag VÅGAR liksom inte chansa!
  Så jag skulle gärna vilja läsa lite om hur era rutiner ser ut till vardags och hur det fungerar när ni bryter rutiner och gör helt annorlunda med tex mat och sömn… blir det aldrig kaos?
  Önskar jag vågade göra som du lite oftare!

 12. Blir det mer poddavsnitt kanske? Herregud vad roligt om det är fallet! Och vilken lättnad! Började i somras lyssna på er podd för första gången och har nu bara några avsnitt kvar. Den har hjälp mig mycket att förstå och få bekräftelse i min utmattning. Och gett min vardag mer mysfaktor! Så oavsett om det blir fler avsnitt eller ej- TACK för en underbar podd!

 13. Ska podcasten börja igen? Hoppas! Hoppas! Saknar Ericas värme och humor. Saknar era röster.

 14. BLIR DET PODD IGEN?
  Herregud vad jag hoppas att ni återupptar poddandet, hade varit den finaste tidiga julklappen man kan få! <3

 15. Hoppas att ni börjar podda igen. Saknar er! Läste om er bok för andra varvet och då är jag inte ens vidbränd bara lite stressad.

 16. Om det är en underbar podd så är min höst/vinter räddad! Skojar inte när jag säger att jag lyssnar om och om och om igen på gamla avsnitt pga bra och saknar podden! ❤️

 17. wii, jag håller tummarna för en underbar podd! Fast å andra sidan är ju allt ni tar i fantastiskt men har ändå längtat lite 🙂

 18. SNÄLLA säg att det är
  podden! ❤️ Jag blir tårögd när jag tänker på det. Saknar er så mycket i mina öron ❤️

 19. Åhh, jag hoppas att det är eran underbara podd! Tänk att få dela julmys med er igen…och baka pepparkakshus:=D
  Åh nu blev jag sugen på att lyssna på det avsnittet igen; ditt skratt är så underbart!!!

 20. Podd podd podd!

  Åh vad jag hoppas det är det, för promenaderna tillsammans med er var ljuvliga! Om inte så har ni säkert något annat roligt på gång, men hoppas på podd då ni och era röster samspelar så fint!

 21. Fick lite gråt i halsen när jag tänkte på att det kanske är podden som är på gång igen. Skulle älska det! Har saknat ert prat!

 22. Jag gissar att ni har planerat årets julinlägg på bloggen.
  Ser att jag är den enda hittills som inte tänker podd, haha. Kul för er att veta hur uppskattad och saknad den är!

 23. Åh, vad roligt/efterlängtat/spännande och, och alldeles Underbart om ni kommer tillbaka med podden.