Andra sidan jordbruksåret

Å vad glada jag och Erica blev av alla kommentarer om podden igår. Här och på insta. Man blir ju inte osugen på att börja podda igen om man säger så…TACK för peppen!

Tisdagen gick i ett rasande tempo. Hade massor av arbete att hinna få undan på Smulfs lurar och däremellan skulle han ju ha passning. Hemmet såg ut som ett kaos och till på köpet var matlaget hos oss.

Då var det en riktig lisa att Jakob kom hem från Bern efter fem dagar borta. Kände hur trött jag blivit av att vara själv med allting. Jag har inte tillåtit mig att stanna och känna efter utan bara hållit ihop. Men nu släppte det. Och nu är vi på väg in i en mycket lugnare fas. Jordbruket trappas ner för varje dag och hela familjen får plötsligt tid tillsammans igen. Så glad för att vi är på väg ut på andra sidan efter ett intensivt odlingsår.

Ulf gungade på rumpan och var glad över att få se pappa igen och höra gitarrspel.

Jag lagade mat åt matlaget. Blev grejer från gården. Köttfärslimpa med potatis och morötter och lingonsylt. Älskar husmanskost

Och det viktigaste? Brunsås i en enliterskanna. Ingen torr mat här inte!

Ulf gosade med Stina

Och Ylva-Karin med Ulrika.

Och medan försiktiga snöflingor föll utanför fönstret tömde vi matbordet på minsta lilla smula.

Och det var den tisdagskvällen det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Andra sidan jordbruksåret”

  1. Hej Clara!
    Snälla, kan inte du berätta hur du gör din köttfärslimpa och brunsås?
    Tack på förhand! Jag ser också verkligen fram emot podden!! 🙂
    Mia

  2. Jag vill också veta hur du gör köttfärslimpa med brunsås. Jag har testat en gång och fick till en riktigt god limpa, men det blev ingen sky så blev ingen sås:/

  3. Alla bebisar är gudomliga men måste ändå säga att dina tre barn har varit utomordentligt supersöta allihopa som bebisar! 😍 (Det är de fortfarande förstås…!)