En dag på kontoret

Igår hade jag barnvakt och åkte in till kontoret för att kämpa mig över en stor jobbpuckel. Det var SÅÅÅÅÅ underbart. Att sitta med vuxna människor, snickesnacka om poddar och teveprogram och sedan dricka take awaykaffe ostört. Köpa sushilåda till lunch och springa ärenden. Jag älskar vårt mysiga kontor och längtar tills jag kan börja sitta där mer igen. Just nu stjäl jag mest till mig tiden.

Hade kameran med och tänkte fota lite men självklart dog batteriet efter den här bilden. Så det blev inget med den saken. Hann å andra sidan jobba undan desto mer när jag inte kunde fota någonting.

Idag är jag ledig. Är ordentligt krasslig och tänker bara göra mysiga saker. Folke är hemma från förskolan och gammor är här på besök. Kanske sätter jag en saffransdeg så kan vi baka när Bertil kommer hem. Vi får se, vi får se.

Återkommer i eftermiddag med de bästa juliga loppisfynd jag gjort sista tiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “En dag på kontoret”

  1. Jag vill också ha ett sådär mysigt kontor, jag vet inte hur jag ska få till det. Jag har ett fult höj- och sänkbart skrivbord men hade mycket hellre haft ett rejält skrivbord med känsla. Fast nu kan jag ju inte slänga ut det, det är bara ett halvår gammalt, haha.

    1. Hej Sara!
      Beror ju lite på hur mycket utrymme du har och vilka arbetsuppgifter du har, men ett alternativt förslag är att du använder det höj-och sänkbara skrivbordet som ett arbetsbord och så har du ett mindre “rejält skrivbord med känsla” till de arbetsuppgifter som det passar till.

  2. Älskar vårt ställe – tystnaden, lugnet och kreativiteten. Paradoxalt? Njae. Och sedan när klockan går mot fem vill jag bara lägga mig i den rosa karamellsoffan och blunda och låtsas som om det finns en timme då jag inte behövs. Till någonting.