Igår hade jag barnvakt och åkte in till kontoret för att kämpa mig över en stor jobbpuckel. Det var SÅÅÅÅÅ underbart. Att sitta med vuxna människor, snickesnacka om poddar och teveprogram och sedan dricka take awaykaffe ostört. Köpa sushilåda till lunch och springa ärenden. Jag älskar vårt mysiga kontor och längtar tills jag kan börja sitta där mer igen. Just nu stjäl jag mest till mig tiden.

Hade kameran med och tänkte fota lite men självklart dog batteriet efter den här bilden. Så det blev inget med den saken. Hann å andra sidan jobba undan desto mer när jag inte kunde fota någonting.

Idag är jag ledig. Är ordentligt krasslig och tänker bara göra mysiga saker. Folke är hemma från förskolan och gammor är här på besök. Kanske sätter jag en saffransdeg så kan vi baka när Bertil kommer hem. Vi får se, vi får se.

Återkommer i eftermiddag med de bästa juliga loppisfynd jag gjort sista tiden!