Pangstund på en vanlig sketen onsdag

Medan Ulf sover ute på verandan och Folke och Gammor sitter och leker med hans klistermärkesalbum i soffan. Spelar Bertil och Elle schack. Jag gör en remouladsås och skalar morötter som barnen kan tugga på i väntan på middagen. Alltid bra att lura i dem grönsaker i väntan på middagen.

Medan jag lagar mat lyssnar jag på gamla Lilla Drevet-avsnitt med ena örat och fnissar för mig själv åt Liv, Ola och Nannas formuleringar. Det här är en pangstund. En riktig pangstund på en vanlig sketen onsdag. Så tacksam för att det här är min vardag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Pangstund på en vanlig sketen onsdag”

  1. Fint. Hur får du ljusen att ”stå ifred?” Avundas er som får ha levande ljus. Mina ungar drar ner dom, knockar till under kuddkrig, blåser ut, bränner nästipp och fingrar, klättrar högt upp på bord för att nå, så vi får stå ut med batteri-fejkljus. Inte alls samma känsla……. Finns inget så stämningsfullt som levande ljus.

    1. Jag har inte upplevt det problemet så ofta. De är vana vid ljus sedan de är små.Dock är de rätt så vilda fysiskt ibland men då skickar jag upp dem till lekrummet 😉

      1. Ja, Gammor heter egentligen Elsa. Hon är Jakobs mormor. Och på sätt och vis barnens gammelmormor. Men vi hade redan en gammelmormor nämligen Rut. Så då fick Elsa heta Gammor istället =)

  2. Jag ÄLSKAR din blogg!! En perfekt blandning av allt – tack för det!
    Jag skulle gärna läsa om hur du tänker om barns skärmanvändning? Vad har ni för rutiner kring det & hur funkar det? Blir nyfiken eftersom ni verkar ha många fina stunder med lek & pyssel osv. Tänker att många barnfamiljer kämpar just med rutiner kring skärmanvändning – att det stjäl så mycket tid från gemenskap & kreativitet, men samtidigt är kan vara så svårt att begränsa.