• annonssamarbete Albert •

Nyhet för juniorerna

En av de roligaste sakerna med att blogga är att läsa kommentarerna. Er input ger mig insikter och tankar om högt och lågt. Men det gäller ju inte bara mig utan såklart också mina annonsörer och samarbetspartners. För era ärliga kommentarer hjälper dem att utvecklas.

Som den svenska matematikappen Albert som jag skrivit om många gånger. En önskan från flera av er som testat och kommenterat här har varit en version mer riktad till yngre barn. Där svårighetsgraderna varit tydligare och man kunnat få övningarna upplästa för sig. Och nu har Albert fixat det! Jag har även fått veta av teamet på Albert att Albert Junior (för dom yngre barnen) kommer att släppas som app inom kort. Det verkar vara fullt ös i verkstaden!

Folke har precis börjat testa den nya versionen och vi är väldigt positivt inställda. Han brukar få jobba med Albert när storebror gör sin läxa på onsdagkvällarna. Det känns mindre orättvist för båda barnen. Den stora som ju inte alls har lust att göra läxan om lillebror bara leker och har kul. Och lillebror som inte alls tycker att det är roligt att han aldrig får några skoluppgifter…

Alberts erbjudande om att testa gratis gäller fram till skolstart nästa år! Passa på och testa matematikappen här. Och vill du läsa mer om Albert och hur det funkar kan jag tipsa om intervjun jag gjorde med grundarna Arta och Salman tidigare i höstas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *