• annonssamarbete Miss Clarity •

Nytt grönt skönt

Under hösten har jag och Annakarin brottats med varje tänkbart problem man kan stöta på när man producerar kläder. Som vi ju gör med Miss Clarity. Förseningar från fabrik, feltryck av tyg och brist på just den trikåkvalitet som motsvarar våra krav. Vi har nog fått några grå hår på kuppen. Men är det något vi lärt oss efter alla år med Miss Clarity så är det att just precis det här kan hända. Det är roligt, kreativt och utvecklande -men också kantat av kniviga beslut och tidspress. Särskilt när man driver ett litet klädmärke som ofta prioriteras ner från fabriken. Vi jobbar alltid med små marginaler.

Den här hösten har några plagg tvingats utgå, medan andra har blivit försenade. Och jag vet att ni är många som längtat efter den prickiga Malin som sett skymta förbi i vårt instagramflöde. Och den kommer – men inte innan jul som vi hade hoppats. På grund av en miss i produktionen hinns den helt enkelt inte med.

Men med detta sagt, kära tålmodiga kunder, så släpper vi ändå en himla härlig julklänning idag! Fast i grönt.  Den färdigställs just nu av sömmerskorna och kommer kunna levereras i början av nästa vecka. Och den är riktigt, riktigt fin!

I somras gjorde vi den i rött om ni minns? Och den sålde slut i en grisblink. Håll dig framme om du vill knipa ett ex! Jag har gått runt i den ända sedan jag fick hem mitt första alldeles egna exemplar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Nytt grönt skönt”

  1. Åh, den föll mig precis i smaken. Älskar grönt. Miss Clarity premiär för min del, det ska bli så roligt att prova den.

  2. Åh jag vill ha fickor på klänningen. Jobbar som lärare och vill ha klänning på jobbet, men då är fickor ett måste.